Ταξιδιωτικά Γραφεία Κρήτης: «Ζητούμε εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά και οικογενειακά πακέτα»

Must Read

Εκπτώσεις στους επισκέπτες που κλείνουν νωρίς τις διακοπές τους, αλλά και οικογενειακά ταξιδιωτικά πακέτα ζητούν τα ταξιδιωτικά γραφεία της Κρήτης, από τις εταιρείες Seajets, με σκοπό να διευκολύνουν όλους όσους θέλουν να επισκεφθούν το νησί. Συγκεκριμένα, ο Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, με ανακοίνωσή του, μεταφέρει την ανησυχία των τουριστών για τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, που έχουν πάρει «φωτιά».

«Η επαγγελματική μας οργάνωση εκπροσωπεί το σύνολο σχεδόν των τουριστικών γραφείων τα οποία διακινούν υπό την μορφή πρακτόρευσης, την συντριπτική πλειοψηφία του εισαγόμενου τουρισμού στην Κρήτη. Μέσω των δράσεων μας σε συνεργασία και με άλλους φορείς επιδιώκουμε την ανάπτυξη του τοπικού και εγχώριου Τουρισμού, υιοθετούμε και προωθούμε την ανάγκη παροχής ποιοτικών υπηρεσιών και εν γένει προωθούμε κατά προτεραιότητα τα συμφέροντα του Τουρισμού χωρίς να μένουμε εγκλωβισμένοι σε συντεχνιακές αντιλήψεις», αναφέρει ο Σύνδεσμος και συνεχίζει:

«Δια της παρούσας επιστολής θέλουμε να σας μεταφέρουμε την ανησυχία των συνεργατών και πελατών μας για τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων οι οποίες έχουν φθάσει σε δυσθεώρητα πλέον επίπεδα, επιβαρύνοντας καθοριστικά τους ατομικούς και οικογενειακούς προϋπολογισμούς, γεγονός το οποίο αναμφίβολα επηρεάζει την επισκεψιμότητα στα νησιά των Κυκλάδων και της Κρήτης τα οποία εξυπηρετούνται από τον στόλο ταχυπλόων της εταιρείας σας».

«Η τουριστική βιομηχανία της χώρας αποτελεί τον κινητήριο μοχλό για την οικονομική ανάπτυξη»

Στο πλαίσιο αυτό, τα μέλη του εκφράζουν την πεποιίθηση πως λόγω της ακρίβειας που ταλανίζει τα ελληνικά νοικοκυριά, αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη, η ραγδαία αύξηση στις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα και για το τουριστικό προϊόν και για τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στη διακίνηση των επισκεπτών.

«Θεωρώντας δεδομένη την ευαισθησία σας για τα θέματα του τουρισμού, δεδομένου ότι η τουριστική βιομηχανία της χώρας αποτελεί τον κινητήριο μοχλό για την περαιτέρω οικονομική ανάπτυξη και σε άλλους τομείς, ευελπιστούμε ότι θα λάβετε υπόψη σας τις κάτωθι προτάσεις μας, ώστε να επαναπροσδιορισθεί η τιμολογιακή σας πολιτική με γνώμονα πρωτίστως την αποφυγή περαιτέρω μείωσης του εσωτερικού τουρισμού στα νησιά των κυκλάδων και της Κρήτης και δη:

-διεύρυνση της εκπτωτική πολιτικής στην αγορά ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και δη πρόβλεψη σημαντικής έκπτωσης στις περιπτώσεις early booking (π.χ μέχρι 30 Μαρτίου), όπως ακριβώς συμβαίνει με τις αεροπορικές εταιρείες.

-ειδικά πακέτα εκπτώσεων για οικογένειες ή για ημέρες με χαμηλή πληρότητα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This