Βίντεο με τον Λύτρα να μεταφέρει στο νοσοκομείο τη σύζυγό του μετά τον ξυλοδαρμό 

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας ο δικηγόρος οδηγεί την χτυπημένη σύζυγό του από το χέρι

Must Read

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο έρχεται στο φως από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας ξυλοκόπησε βάναυσα τη σύζυγό του και στη συνέχεια τη μετέφερε στο νοσοκομείο.

Στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, διακρίνεται το ζευγάρι να διασχίσει το δρόμο, κατευθυνόμενο προς την είσοδο του ιδιωτικού θεραπευτηρίου. Οι δυο τους έχουν αλλάξει ρούχα, όπως περιέγραψε στην κατάθεσή της η Σοφία Πολυζωγοπούλου. Η ίδια μάλιστα είχε κάνει μπάνιο προκειμένου να ξεπλύνει τα αίματα από το πρόσωπό της.

Ο δικηγόρος φαίνεται να την κρατάει από το χέρι και να την οδηγεί στο νοσοκομείο όπου ακόμα και οι γιατροί σοκαρίστηκαν με την εικόνα της 37χρονης γυναίκας.




Υπενθυμίζεται ότι η ίδια αναφέρει στην κατάθεσή της: «Ζαλιζόμουν πολύ και αιμορραγούσα πολύ από τη μύτη. Μου είπε να πλυθώ και να αλλάξω ρούχα και εγώ τον παρακαλούσα να με πάει σε ένα νοσοκομείο. Εγώ του είπα ότι αν με πάει στο νοσοκομείο δεν θα πω ότι με χτύπησε αλλά ότι έπεσα μόνη μου. Πράγματι μου είπε να κάνω ένα μπάνιο και να αλλάξω ρούχα και με πήγε στην Ευρωκλινική. Μπήκαμε μαζί στην είσοδο της Ευρωκλινικής. Είπα ότι θέλω να με δει γιατρός στα επείγοντα επειδή έχω χτυπήσει στο κεφάλι. Με πήρε κατευθείαν ο γιατρός στο εξεταστήριο μόνη μου και δεν επέτρεψε στον σύζυγό μου να μπει. Μαζί ήρθε και μια νοσοκόμα. Μόλις με πλησίασε η νοσοκόμα της είπα αμέσως ότι με έχει χτυπήσει ο άνδρας μου. Ότι φοβάμαι και τον ίδιο και το είπα και στον γιατρό. Μου είπαν ότι θα ειδοποιήσουν την αστυνομία».

Nωρίτερα με δελτίο τύπου ο κατηγορούμενος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν επινόησα το αφήγημα ότι δήθεν έπεσε η σύζυγός μου από τη σκάλα, εκείνη το επέλεξε για την προστασία των παιδιών μας».




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This