Πακιστανός δολοφόνος κυκλοφορούσε ανενόχλητος στην Ελλάδα!

Εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα της INTERPOL για έγκλημα - Είχε καταθέσει τα χαρτιά του άδεια μόνιμης διαμονής στη χώρα μας

Must Read

Μπάτε σκύλοι αλέστε έχουν καταντήσει τη χώρα, όπου έχουν βρει καταφύγιο σκληροί κακοποιοί και δολοφόνοι.

Μια τέτοια υπόθεση εκτυλίχτηκε στη Σύρο, με 46χρονο Πακιστανό που είχε διαπράξει έγκλημα στο Πακιστάν και σε βάρος του είχε εκδοθεί Ερυθρά Αγγελία Αναζητήσεων της INTERPOL.

Σύμφωνα με το cyclades24, ο 46χρονος ζούσε μόνιμα στη Σύρο, όπου εργαζόταν σε επιχείρηση. Μάλιστα κατέθεσε αίτηση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου για να του δοθεί άδεια μόνιμης διαμονής στη χώρα μας.

Μέχρι να εξεταστεί και να εγκριθεί το αίτημά του, ο 46χρονος έφυγε από την Σύρο και είχε εγκατασταθεί σε χώρα του εξωτερικού. Όμως ειδοποιήθηκε ότι έπρεπε να επιστρέψει, γιατί είχαν προχωρήσει οι διαδικασίες για την άδεια παραμονής.

Από τον έλεγχο των στοιχείων προέκυψε ότι υπήρχε διωκτικό έγγραφο σε βάρος του για υπόθεση ανθρωποκτονίας. Όταν επέστρεψε και πάλι στην Σύρο συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές και κρατείται, ενώ θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This