Η Σοφία Πολυζωγοπούλου πάτησε το panic button της!

Νόμιζε ότι επέστρεψε σπίτι ο κακοποιητής σύζυγός της

Must Read

Συναγερμός σήμανε στο Κέντρο της ΓΑΔΑ λίγο μετά τις 20:00, όταν αστυνομικοί που είχαν βάρδια διαπίστωσαν πως ενεργοποιήθηκε το panic button στο κινητό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να σπεύσουν στο σπίτι της στον Γέρακα τρία περιπολικά της Άμεσης Δράσης, για βοήθεια (και) στον αστυνομικό που φυλά την κατοικία σε 24ωρη βάση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, η 37χρονη σύζυγος του Απόστολου Λύτρα και θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον ίδιο, αναστατώθηκε όταν είδε να εμφανίζεται ξαφνικά στο σπίτι η μεγάλη του κόρη (από τον πρώτο του γάμο), μαζί με την πρώην σύζυγό του, για να πάρουν κάποια ρούχα του καθ’ ομολογία δράστη του άγριου ξυλοδαρμού της, όπως εξήγησαν οι ίδιες στους αστυνομικούς.

Ωστόσο, νομίζοντας ότι ήταν μαζί τους και ο 52χρονος ποινικολόγος, η Σοφία Πολυζωγοπούλου πανικοβλήθηκε και έτρεξε να πατήσει το panic button της, καθώς ακόμη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ με όλο αυτό που της συνέβη. Μάλιστα, ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες αναφέρουν πως από τον φόβο της λιποθύμησε!

Θυμίζουμε ότι ο 52χρονος ποινικολόγος αφέθηκε μεν ελεύθερος μετά τη σημερινή  -πολυσυζητημένη για όλους τους λάθος λόγους- απολογία του στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων για τον άγριο ξυλοδαρμό της 37χρονης, αλλά με τον περιοριστικό όρο να μείνει μακριά της.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This