Αμοργός: «Αιχμές» της συντρόφου του αγνοούμενου Αμερικανού προς την ΕΛ.ΑΣ – «Δεν κάνουν ό,τι πρέπει για να τον βρουν»

Δημιουργήθηκε ομάδα έρευνας από συγγενείς και φίλους του αλλοδαπού

Must Read

Αιχμές κατά την Ελληνικής Αστυνομίας εξαπολύει η σύντροφός του 59χρονου Αμερικανού τουρίστα ο οποίος είχε πάει πριν από οκτώ μέρες για πεζοπορία στην Αμοργό και έκτοτε έχουν εξαφανιστεί τα ίχνη του.




Η γυναίκα, μιλώντας σε ξένα μέσα ενημέρωσης, εξέφρασε την δυσαρέσκειά της για την ΕΛΑΣ η οποία σύμφωνα με την ίδια δεν κάνει όλα όσα πρέπει για να εντοπιστεί ο σύντροφός της. Η ίδια είπε πως γι’αυτό το λόγο συγγενείς και φίλοι του έχουν κάνει το μεγάλο ταξίδι από την άλλη άκρη του Ατλαντικού για να οργανώσουν την δική τους επιχείρηση αναζήτησης. Η ομάδα αποτελείται από την ίδια, τον αδελφό του, συγγενείς, φίλους και δύο μέλης ομάδας έρευνας της κομητείας του Λος Άντζελες.

«Είμαι εντελώς αηδιασμένη με τον τρόπο που μας έχουν φερθεί», δήλωσε η Debbie Leshane στη New York Post τη Δευτέρα. «Ο Άλμπερτ υπήρξε ο πρώτος ανταποκριτής από τα 25 του. Όλοι αξίζουν να τους αναζητούν, αλλά αυτός το αξίζει πραγματικά».




Και συνεχίζει: «Είναι γελοίο! Είναι η έβδομη ημέρα και είμαστε κάτι παραπάνω από πανικοβλημένοι».

Σύμφωνα με την ίδια, το ελικόπτερο που σηκώθηκε ήταν μόνο για δύο ώρες την ημέρα της εξαφάνισής του. Οι υποσχέσεις για την χρήση drones, σκύλων-ανιχνευτών και περισσότερες έρευνες με ελικόπτερο έμειναν ανεκπλήρωτες, όπως ισχυρίζεται.




Δείτε επίσης:

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του Αμερικανού τουρίστα στην Αμοργό – Έχουν «χτενίσει» το μονοπάτι

Τραγικός επίλογος στην Κέρκυρα: Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος Αμερικανός τουρίστας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Την σημαντικότατη για το νόημα της πρότασης διαφορά μεταξύ του “ό,τι” και του “ότι” την διδάσκονται παιδιά του Δημοτικού! Δεν επιτρέπεται σε ιστοσελίδα αυτού του επιπέδου να κάνει τέτοια λάθη και μάλιστα σε τίτλο άρθρου. Πρέπει να διορθωθεί ο τίτλος σε “Δεν κάνουν ό,τι πρέπει”.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This