Βουλή: Νέα δικογραφία κατά υπουργών για τα Τέμπη – Μηνύουν και τον Μητσοτάκη

Must Read

Άλλη μία δικογραφία, που στρέφεται κατά υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη και αφορά το έγκλημα των Τεμπών διαβιβάστηκε στη Βουλή από τη δικαιοσύνη.

Η νέα δικογραφία εδράζεται σε μήνυση συγγενών θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος της 28ης Φεβρουαρίου 2023, διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον υπουργό Δικαιοσύνης, σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος και τον νόμο 3126 του 2003, περί «ποινικής ευθύνης των υπουργών».

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Δικαιοσύνης διαβίβασε «την 17/6/2024 ποινική δικογραφία που αφορά στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στον πρώην υπουργό Επικρατείας και εκτελούντα χρέη υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Γεώργιο Γεραπετρίτη, στο πρώην υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Χρήστο Τριαντόπουλο, στο πρώην υπουργό Πολιτικής Προστασίας κατά την χρονική περίοδο 2021 – 2023, Χρήστο Στυλιανίδη, στον υπουργό Δικαιοσύνης, Γεώργιο Φλωρίδη, στον πρώην υφυπουργό Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο, στον πρώην υπουργό Υγείας, Αθανάσιο Πλεύρη και στην πρώην υφυπουργό Υγείας, Ζωή Ράπτη».

Διαβάστε ακόμα: «Κεραυνοί» Καρυστιανού για τις υπουργοποιήσεις των μελών της Εξεταστικής για τα Τέμπη: «Η απόδειξη της φθηνής σας αξίας»

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. δημευση περιουσίας και φυλακη και εμεις που τους ψηφίζουμε , ξερουμε ομως οτι η περιουσία τους είναι προϊον απάτης

  2. 200 ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΙΥΣ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΥΠΟΡΑΦΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΣΑΧΤΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΙΠΟΙΘΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.!!

    • Συμφωνώ με την γνώμη σου, όμως ποιός εισαγγελέας θα τολμήσει να κινηθεί εναντίον τους, αφού όλοι στο δικαστικό σώμα, είτε απειλούνται, είτε εκβιάζονται, είτε δωροδοκούνται από το σάπιο, διεφθαρμένο και εγκληματικό πολιτικό σύστημα που τσαλαπάτησε κάθε έννοια δικαιοσύνης τις τελευταίες δεκαετίες ;;;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This