Νέο σοκαριστικό τροχαίο στην Ξάνθη – Νεκρή 56χρονη που επέστρεφε από αρραβώνα!

Τέσσερις ακόμα τραυματίες - Ακόμα δεν έχει συνέλθει ο τόπος από τον χαμό τεσσάρων νέων σε τροχαίο

Must Read

Ακόμα δεν πρόλαβε να κατακαθίσει στην Ξάνθη η θλίψη για τον θάνατο τεσσάρων νέων παιδιών από 22 έως 28 ετών σε τροχαίο δυστύχημα και σημειώθηκε ακόμα ένα πάλι με θύμα που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Το νέο τροχαίο σημειώθηκε χθες το βράδυ όταν ΙΧ που είχε ξεκινήσει από την Ξάνθη με κατεύθυνση το χωριό Πετεινός με οδηγό έναν 16χρονο έφυγε εκτός πορείας πάνω σε στροφή και έπεσε πάνω σε δύο άλλα οχήματα.

Στα αυτοκίνητα επέβαιναν από δύο άτομα στο καθένα και επέστρεφαν από αρραβώνα.

Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της μια 56χρονη και δύο ακόμα άτομα να τραυματιστούν πολύ σοβαρά με την κατάσταση της υγείας του να θεωρείται κρίσιμη ενώ ελαφρύτερα τραύματα φέρουν οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι.

Μετά τη σύγκρουση των δύο ΙΧ, μάλιστα, ένα ακόμη όχημα έπεσε πάνω τους με αποτέλεσμα να προκληθεί και πυρκαγιά σε παρακείμενη αγροτική έκταση!

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσε η Τροχαία Ξάνθης, η οποία έχει ξεκινήσει έρευνα. Η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε προσωρινά και όταν ο δρόμος καθαρίστηκε δόθηκε πάλι πίσω στους οδηγούς.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Την 18-6-2024 και ώρα 23.10΄, στο 1,3 χλμ της Επαρχιακής Oδού Ξάνθης – Μαγγάνων, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 16χρονος ημεδαπός και επέβαιναν δύο ημεδαποί ηλικίας 14 και 17 ετών, συγκρούστηκε αρχικά μετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός και επέβαιναν δύο ημεδαποί ηλικίας 62 και 56 ετών και ακολούθως με έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 56χρονης επιβάτιδας του δεύτερου οχήματος και ο τραυματισμός των οδηγών και των τριών επιβατών των δύο πρώτων οχημάτων, ενώ στο τρίτο όχημα προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης. Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης»

Δείτε επίσης:

Σύρος: Στην φυλακή 19χρονος για το σφοδρό τροχαίο με θύμα 49χρονο επιχειρηματία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This