Στον εισαγγελέα η πρώην σύζυγος του Λύτρα – Απειλητικά μηνύματα από τον ποινικολόγο προς την Πολυζωγοπούλου

Must Read

Οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση ΛύτραΠολυζωγοπούλου τρέχουν, με την πρώην σύζυγο του 52χρονου ποινικολόγου να οδηγείται πριν από λίγη ώρα στην εισαγγελία, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της η 37χρονη, με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν χτες το βράδυ στο σπίτι της στον Γέρακα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η μήνυση στρέφεται επίσης σε βάρος του Απόστολου Λύτρα και ενός δικηγόρου που αφέθηκε ελεύθερος. Η μήνυση σε βάρος τους αφορά τα αδικήματα της παράνομης βίας, της εξύβρισης της απειλής και της διάταξης οικιακής ειρήνης με φερόμενο ως ηθικό αυτουργό τον Απόστολο Λύτρα. Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, ο ποινικολόγος αναμένεται να παρουσιαστεί αυτοβούλως στο ΑΤ Παλλήνης.




Την ίδια ώρα, πληροφορίες από το περιβάλλον της Σοφίας Πολυζωγοπούλου αναφέρουν ότι ο Απόστολος Λύτρας μέσω του γκρουπ στο Viber που δημιουργήθηκε ad hoc και στο οποίο μετείχε ο ποινικολόγος, η 37χρονη, ένας συνεργάτης του ποινικολόγου και άλλο ένα άτομο, ο 52χρονος έστειλε πάνω από 10 μηνύματα στη στη σύζυγό του, στο ένα εκ των οποίων ανέφερε χαρακτηριστικά «δώσε τα ρούχα και τα λεφτά».

Μάλιστα, στη μήνυση που κατέθεσε η πλευρά της Πολυζωγοπούλου καταγγέλλεται και η παραβίαση του όρου της απαγόρευσής της συναναστροφής από πλευράς του κατηγορούμενου, εξαιτίας των εν λόγω απειλητικών μηνυμάτων, καθώς επίσης του όρου της υποχρεωτικής μετοίκησης, γιατί ο 52χρονος δεν της έχει παραδώσει -ως όφειλε- τα κλειδιά  του σπιτιού τους. Οι μηνύσεις θα διαβιβαστούν άμεσα στην Εισαγγελία και από εκεί στην ανακρίτρια, Χριστίνα Σαλάππα, η οποία συνεκτιμώντας τα νέα δεδομένα, μπορεί να διατάξει την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προσωρινή κράτηση για τον δικηγόρο.

Κάτι το οποίο, εξάλλου, αναμένεται να ζητήσει εντός της ημέρας και ο συνήγορος της 37χρονης, Θέμης Σοφός, ο οποίος και θα ενημερώσει σχετικά την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This