Σοκάρει ο οδηγός του απορριμματοφόρου που δέχτηκε επίθεση: «Ήταν μεθυσμένος, μου όρμησε»

Ο εργαζόμενος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Must Read

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε ο 32χρονος οδηγός απορριμματοφόρου του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, στα χέρια πατέρα και γιου που τον ξυλοφόρτωσαν, επειδή τους ενοχλούσε ο θόρυβος από το όχημα!

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο εργαζόμενος στις Αρχές, ο 34χρονος και ο 14χρονος γιος του τον έσπρωξαν με συνέπεια ο ίδιος να πέσει και να υποστεί κάταγμα στο πόδι του. Ο οδηγός του απορριμματοφόρου υπέβαλε μήνυση κατά των δύο ατόμων και σήμερα το πρωί συνελήφθη ο 34χρονος ενώ ο γιος του ταυτοποιήθηκε και αναζητείται.

«Ήμουν πάνω στο απορριμματοφόρο και μαζί με τους εργαζόμενους που βρίσκονταν από κάτω ανεβάζαμε τον υπόγειο κάδο. Από το παράθυρο είδα σχεδόν 50 μέτρα μακρυά έναν άντρα ημίγυμνο απο τη μέση και πάνω να τρέχει και να έρχεται προς το μέρος μας», περιέγραψε ο οδηγός, εξηγώντας πως ο 34χρονος, που βρισκόταν μαζί με τον γιο του, του όρμηξε πριν καλά-καλά το καταλάβει.

Ο ανήλικος, σύμφωνα με τον οδηγό, προσπάθησε να συγκρατήσει τον πατέρα του ο οποίος επιτέθηκε πρώτα σε έναν εργάτη που πρόλαβε να απομακρυνθεί. Μετά πήγε στον δεύτερο εργαζόμενο και τότε ο 32χρονος κατέβηκε για να δει τι συμβαίνει. «Προσπάθησα να τους μιλήσω αλλά αμέσως αντιλήφθηκα ότι ο πατέρας ήταν μεθυσμένος. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του όμως άρχισε να με σπρώχνει, ήθελε να με χτυπήσει και ευτυχώς το απέφυγα. Έτσι όπως με κρατούσε κατάφερα να τον ακινητοποιήσω και τον άφησα στο έδαφος. Αυτός καθώς πήγα να σηκωθώ, με τράβηξε και μου έσκισε την μπλούζα. Στη συνέχεια με έπιασε απο το χέρι και ο γιος του μου έκανε κεφαλοκλείδωμα. Εμφανίστηκε τότε και η γυναίκα του και η κόρη του και με κρατούσαν και αυτές. Είπα στον γιο να με αφήσει γιατί δεν είχα σκοπό να πειράξω τον πατέρα του, εγω μόνο να αμυνθώ ήθελα», σημειώνει ο οδηγός.

Ο ίδιος επισημαίνει πως τραυματίστηκε στο πόδι όταν τον έσπρωξαν στο κράσπεδο με αποτέλεσμα να σπάσει το μετατάρσιο.

«Αδιανόητο οι εργαζόμενοι να δέχονται αναίτια βίαιη επίθεση»

Η είδηση μεταδόθηκε άμεσα στην τοπική κοινωνία και ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καταδικάζει απερίφραστα το περιστατικό και τονίζει πως ο υπάλληλος γλίτωσε τα χειρότερα χάρη στην παρέμβαση περιοίκων που αντιλήφθηκαν το περιστατικό.

Η ανακοίνωση του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου:

«Αναίτια και απρόκλητη βίαιη επίθεση από δύο άτομα δέχθηκε οδηγός απορριμματοφόρου του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο ένα του πόδι.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 9:30 το πρωί της Τρίτης 18 Ιουνίου, στην οδό Αγαμέμνονος. Το πλήρωμα του απορριμματοφόρου προχωρούσε στην αποκομιδή των απορριμμάτων, όταν του επιτέθηκαν δύο άτομα -σύμφωνα με πληροφορίες είναι αδέλφια-, ισχυριζόμενα ότι ενοχλούνται από το θόρυβο του οχήματος.

Τα δύο άτομα αρχικά έσπρωξαν τους δύο υπαλλήλους του δήμου, που μετέφεραν έναν κάδο και μόλις κατέβηκε ο οδηγός του απορριμματοφόρου από το όχημα, επιτέθηκαν και σε αυτόν. Με μία λαβή τον έριξαν στο πεζοδρόμιο και τον χτύπησαν, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο ένα του πόδι.

Ο οδηγός του απορριμματοφόρου, ο οποίος είναι συμβασιούχους υπάλληλος του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου με πρόγραμμα οκτάμηνης διάρκειας, γλύτωσε από τη μανία των δραστών χάρη στην επέμβαση περίοικων που έσπευσαν να βοηθήσουν.

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, η οποία προχώρησε σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους δύο δράστες φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ο τραυματισμένος υπάλληλος μεταφέρθηκε με μέριμνα της διοίκησης του δήμου στο Κέντρο Υγείας, όπου μετά τις απαραίτητες εξετάσεις διαπιστώθηκε ο σοβαρός τραυματισμός του. Η αποθεραπεία του αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες.

«Είναι αδιανόητο εργαζόμενοι να φροντίζουν για την καθαριότητα της πόλης και να δέχονται αναίτια βίαιη επίθεση από άτομα, τα οποία προφανώς είχαν ως μοναδικό σκοπό να δημιουργήσουν επεισόδιο. Ο τραυματισμένος εργαζόμενος βγήκε για το μεροκάματο και κατέληξε με σοβαρό κάταγμα στο πόδι. Η διοίκηση του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου θα βρίσκεται συνεχώς στο πλάι του και θα του προσφέρει κάθε στήριξη», αναφέρει ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης».

Δείτε επίσης: Με σπασμένο πόδι οδηγός απορριμματοφόρου επειδή τους ενοχλούσε ο θόρυβος του οχήματος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This