Ελαιώνες καίει φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στη Μόρια της Μυτιλήνης

Πνέουν ισχυροί βόρειοι άνεμοι και επικρατούν ξηρασία και υψηλές θερμοκρασίες

Must Read

Σοβαρά μέτωπα πυρκαγιών αντιμετωπίζει σήμερα σε όλη τη χώρα η Πυροσβεστική, με τους ισχυρούς ανέμους να κάνουν δύσκολο το έργο της.

Ανεξέλεγκτη κατακαίει ελαιώνες στην περιοχή της Μόριας λίγα χιλιόμετρα βόρεια της Μυτιλήνης, η φωτιά που ξέσπασε στις 4 περίπου το απόγευμα. Επίγειες δυνάμεις επιχειρούν με τη συνδρομή αεροσκαφών και ελικοπτέρων, ενώ αναμένεται η άφιξη και άλλων τριών αεροσκαφών.

Αυτή την ώρα οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή σπρώχνουν τη φωτιά προς την περιοχή νότια της Μόριας και συγκεκριμένα σε ελαιώνες της θέσης Λάρσος, στην ανατολική πλευρά του κόλπου της Γέρας.

Σύμφωνα με στελέχη της Πυροσβεστικής δεν φαίνεται να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ή απειλή για κατοικημένες περιοχές.

Η Λέσβος είναι σε υψηλό βαθμό επικινδυνότητας για πυρκαγιά από την περασμένη Τρίτη. Ενώ πνέουν ισχυροί βόρειοι άνεμοι και επικρατούν ξηρασία και υψηλές θερμοκρασίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This