Σε πλειστηριασμό η μεζονέτα του Λύτρα στο Χαλάνδρι – Μένει η πρώην σύζυγος και οι κόρες του

Η τράπεζα το βγάζει στο «σφυρί» για χρέος περίπου 100 χιλιάδων ευρώ

Must Read

Ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας παίρνει τον δρόμο για τη φυλακή, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Όμως φαίνεται πως δεν τελειώνουν τα προβλήματά του, αφού η μεζονέτα του στο Χαλάνδρι -εκεί που ζει η πρώην σύζυγός του με τις κόρες του- βγαίνει στο «σφυρί» την ερχόμενη Τετάρτη και μάλιστα για χρέος περίπου 100 χιλιάδων ευρώ.

Το χρέος αφορά σε ρύθμιση που δεν καταβλήθηκε και η τράπεζα προχωράει πλέον σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό.

Όπως αναφέρει το newsit.gr, η πρώτη τιμή προσφοράς είναι 367.877 ευρώ, ενώ στον πλειστηριασμό βγαίνει και το πάρκινγκ με τιμή εκκίνησης 11.132 ευρώ.

Η έκθεση του εκτιμητή αναφέρει ότι η πολυτελής μεζονέτα εκτείνεται σε οικόπεδο 410,30 τ.μ, είναι εντός σχεδίου πόλεως και απαρτίζεται από υπόγειο, ισόγειο και 1ο όροφο.

Το υπόγειο, έχει επιφάνεια 51,37 τ.μ, το ισόγειο που αποτελεί την κύρια κατοικία έχει ενιαίο χώρο που περιλαμβάνει καθιστικό, κουζίνα και W.C με επιφάνεια 67,35 τ.μ. Ο 1ος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, δυο λουτρά, διάδρομο, ένα ημιυπαίθριο χώρο, εξώστη προς τον πίσω ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου με συνολική επιφάνεια είναι 65,52τ.μ. Όλη η μεζονέτα έχει συνολική επιφάνεια 184,24 τ.μ.

«Σκοπός της εκτίμησης είναι η επιβολή αναγκαστικής κατάσχεσης των ακινήτων, ιδιοκτησίας του Απόστολου Λύτρα με πλήρη κυριότητα 100%. Η βάση της εκτίμησης είναι η αγοραία αξία», όπως αναφέρει η έκθεση του εκτιμητή.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This