Πατέρας Κυριακής για τον Λύτρα: «Επικαλείται το ακαταλόγιστο, όπως έκανε για τον δολοφόνο της κόρης μου»

Ξεσπά ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας για την Αστυνομία - Τι είπε η δικηγόρος του

Must Read

Με αγωνία παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, που οδηγείται σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. Την ίδια ώρα, ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα, της 29χρονης κοπέλας που την 1η Απριλίου έπεσε νεκρή έξω ακριβώς από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, έχοντας δεχτεί διαδοχικές μαχαιριές από τον πρώην σύντροφό της, ξεσπά, με αφορμή την υπόθεση του δικηγόρου, ο οποίος μάλιστα εκπροσωπούσε τον δολοφόνο της κόρης του.

«Ο Απόστολος Λύτρας δεν χτύπησε την γυναίκα του. Την ”δολοφόνησε” και την ίδια την κυρία Πολυζωγοπούλου και την πρώην γυναίκα του και τις τρεις κόρες του. Όπως δολοφόνησε ο πελάτης του, την κόρη μου με μαχαίρι έτσι κι εκείνος την οικογένειά του, απλά δεν είχε όπλο και είχε και πτυχίο. Κι επικαλείται το ακαταλόγιστο, όπως είχε προτρέψει και τον πελάτη του να κάνει. Επιτρέπεται στον 21ο αιώνα να συζητάμε αυτά τα πράγματα;», διερωτήθηκε ο κ. Γρίβας και συνέχισε:

«Έχουν περάσει 2 μήνες και 20 μέρες. Χαίρομαι που η Αστυνομία έχει κάνει όλα αυτά για την σύζυγο του Απόστολου Λύτρα, αλλά στο δικό μου παιδί δεν έκανε σωστά τη δουλειά της. Από εδώ και πέρα ας πράξει σωστά και η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη, για να μην υπάρξουν άλλα θύματα». 

 

Αναφορά στην υπόθεση του ποινικολόγου έκανε και η Έλενα Τζούλη, δικηγόρος του πατέρα της άτυχης Κυριακής, προχωρώντας σε αποκαλύψεις για την υπόθεση.

Όπως είπε η δικηγόρος, ήταν φανερό στον κύκλο των νομικών πως επρόκειτο για κακοποιημένη γυναίκα. «Το να παίρνει κάποιος τη γυναίκα του με το αυτοκίνητο, να την πηγαίνει στα Λιμανάκια, που δεν έχει ψυχή και να την σπάει στο ξύλο. Να την χτυπάει στο σαγόνι, κόβοντάς της τη γλώσσα και να πνίγεται με το αίμα της…Σημαίνει πως δεν το έκανε για πρώτη φορά», ανέφερε, ενώ ερωτηθείσα γιατί δεν είχε κάνει νωρίτερα καταγγελία η Σοφία Πολυζωγοπούλου, εκτίμησε πως, «όπως σε κάθε περίπτωση, έτσι και σε αυτήν, υπάρχει φόβος αλλά και ντροπή».

Κατέκρινε το γεγονός πως εμπλέκονται τα παιδιά σε όλο αυτό το περιστατικό και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως το θύμα δεχόταν και δέχεται απειλές από τον ποινικολόγο και πριν και μετά την επίθεση. «Όταν βγήκε από το νοσοκομείο κι εκείνος ήταν στο Τμήμα, την πήρε τηλέφωνο μπροστά στον διοικητή και σε ανοιχτή ακρόαση της είπε: ‘Πες ότι έπεσες από τη σκάλα, γιατί εδώ δεν με πιστεύουν’», κατέληξε η Έλενα Τζούλη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This