Οργή στο Νοσοκομείο Χανίων: Σοβάς έπεσε στο κεφάλι νοσηλευτή σε ξενώνα του ψυχιατρικού τομέα

Must Read

Το αίμα του να «παγώνει» ένιωσε ένας νοσηλευτής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, όταν ένιωσε το ταβάνι να πέφτει κυριολεκτικά στο κεφάλι του! Ο άνδρας σώθηκε από τύχη, αποδεικνύοντας με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο πως το Εθνικό Σύστημα Υγείας βρίσκεται υπό κατάρρευση, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία ασθενών και εργαζομένων.

Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος, το σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε γύρω στις 6 χθες το απόγευμα, σε ξενώνα του ψυχιατρικού τομέα που είναι ανεπτυγμένος στην περιοχή Καλαφάς Χανίων.

Στον ξενώνα φιλοξενείται ένας κατάκοιτος ασθενής και την ώρα του ατυχήματος, στο δωμάτιό του βρισκόταν ο νοσηλευτής, με σκοπό να τον περιποιηθεί. Από καθαρή τύχη ο σοβάς δεν έπεσε στον ασθενή, επιδεινώνοντας την κατάστασή του. «Ο νοσηλευτής τραυματίστηκε στο κεφάλι, αλλά επειδή ήταν πάνω από τον ασθενή, τον έσωσε», αναφέρει ο κ. Γιαννάκος, ενώ εξηγεί πως ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έγιναν εξετάσεις και επέστρεψε σπίτι του.

«Απαιτείται αυστηρός έλεγχος των κτιρίων που χρησιμοποιούν τα νοσοκομεία ιδιόκτητων και μισθωμένων για να διαπιστώσουμε αν πληρούν τους όρους ασφάλειας. Δεν μπορούμε να κυκλοφορούμε με κράνος εντός νοσοκομειακών κτιρίων», καταλήγει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This