Απίστευτο περιστατικό στο Βόλο: Πατέρας χτύπησε τον γιο του με κατσαρόλα και τον λήστεψε!

Το παρασκήνιο της σχέσης τους

Must Read

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη σε ένα σπίτι στο Αλιβέρι Βόλου μεταξύ ενός 53χρονου πατέρα και του 37χρονου γιου του.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το gegonotanews.gr, ο 53χρονος επιτέθηκε και χτύπησε τον γιο στο κεφάλι και το πρόσωπο με κατσαρόλα!

Μετά τον απείλησε με μαχαίρι για να τον ληστέψει και του πήρε τελικά το κινητό του τηλέφωνο αξίας 1000 ευρώ και επίσης ακόμα 620 ευρώ!

Ο γιος κατέθεσε μήνυση και ο 53χρονος συνελήφθη. Χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, αλλά η δίκη αναβλήθηκε για αύριο καθώς ο γιος είχε ταξιδέψει για την Αθήνα όπου μένει. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής, οπλοφορίας και κλοπής.

Ο κατηγορούμενος ανέφερε πως για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί φταίει η νύφη του καθώς διεκδικεί κομμάτι της περιουσίας και επηρεάζει τον γιο του! Ο 53χρονος απάντησε σε σχετική ερώτηση πως έπαιρνε ναρκωτικά στο παρελθόν ενώ ήταν φυλακή.

Στα χνάρια του πατέρα του και ο γιος ο οποίος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν και μια φορά το μήνα έρχεται από την Αθήνα στο Βόλο για να παρουσιαστεί στο αστυνομικό τμήμα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This