Στενός συνεργάτης Λύτρα-Πολυζωγοπούλου: «Ίσως είναι κάτι άλλο που δεν ξέρουμε»

«Ο Απόστολος Λύτρας είναι καταρρακωμένος»

Must Read

Την ώρα που ο Απόστολος Λύτρας παίρνει τον δρόμο για τις φυλακές του Κορυδαλλού, μετά την παραβίαση των περιοριστικών μέτρων που του είχαν επιβληθεί, φίλος και στενός συνεργάτης του ίδιου και της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, εκφράζει το ενδεχόμενο, πίσω από την επίθεση του ποινικολόγο να υπάρχει κάτι άλλο που δεν γνωρίζουμε.

Ο Στέλιος Αυγέρης σχολιάζει τη σχέση των δύο δικηγόρων όλα αυτά τα χρόνια, ενώ εξηγεί πως η κίνηση της 37χρονης να υποβάλλει νέα μήνυση σε βάρος του Απόστολου Λύτρα, λέγοντας του προκάλεσε εντύπωση. «Η σχέση του ζευγαριού ήταν εξαιρετική όλα αυτά τα χρόνια, γι’ αυτό κι εγώ έχω πέσει από τα σύννεφα. Μαζί τους γνώρισα, ως ζευγάρι. Δεν είχαν καμία προστριβή, ήταν ένα ιδανικό ζευγάρι» ανέφερε αρχικά ο κ. Αυγέρης και συνέχισε:

«Έχω μιλήσει με τον κ. Λύτρα. Την κα Πολυζωγοπούλου προσπάθησα να την πάρω, αλλά ίσως για ευνόητους λόγους δεν απάντησε ή ήταν σε δύσκολη θέση. Ο Αποστόλης είναι καταρρακωμένος. Τη Δευτέρα ήμουν στον ανακριτή μαζί μαζί του για την ηθική υποστήριξη».

Ο κ. Αυγέρης επισημαίνει πως το περιστατικό ήταν αναπάντεχο και δεν το περίμενε κανένας. «Δεν αφήνω αιχμές, αλλά ίσως να είναι και κάτι άλλο που μπορεί να μη ξέρουμε. Αυτή είναι η άποψή μου, χωρίς να σημαίνει ότι είναι και η αλήθεια. Ενώ είχαμε τελειώσει, είχαμε τους περιoριστικούς του κ. Λύτρα, με ξένισε το σημερινό περιστατικό», καταλήγει.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This