Θα κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο 41χρονος που εμβόλισε την μηχανή της πρώην συζύγου του

Είπε στα παιδιά ότι θα σκοτώσει την μητέρα τους!

Must Read

Την σοβαρή κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας αναμένεται να αντιμετωπίσει ο 41χρονος από την Αλβανία ο οποίος το βράδυ της περασμένης Κυριακής στα Μάλγαρα της Θεσσαλονίκης εμβόλισε με το όχημά του την μηχανή της 35χρονης πρώην συζύγου του και στη συνέχεια την απείλησε πως θα την πνίξει.

Ο δράστης πέρασε σήμερα το κατώφλι του εισαγγελέα και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή, ενώ παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Το θύμα υπέβαλε νέα μήνυση εις βάρος του για απειλή. Σε βάρος του 41χρονου αναμένεται να εκδοθεί νέο ένταλμα σύλληψης και θα κληθεί να απολογηθεί σε τακτική ανακρίτρια.

Ο άντρας είχε απασχολήσει τις αρχές με ακόμα ένα παρόμοιο περιστατικό και είχε αφεθεί ελεύθερος μέχρι το δικαστήριο που δεν έχει γίνει ακόμη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος είχε πάει μια μέρα πριν το περιστατικό στην θάλασσα με τα παιδιά του και τους είπε πως θα σκοτώσει την μητέρα τους αλλά σε εκείνα δεν θα λείψει τίποτα! Η 35χρονη λέει πως ο λόγος που εκδηλώνει τέτοια συμπεριφορά είναι ότι δεν μπορεί να δεχθεί το γεγονός ότι χώρισαν.




Παραδόθηκε μόνος του

Στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκηδόνας παρουσιάστηκε αυτοβούλως σήμερα, Τετάρτη 19/6, και παραδόθηκε στις Αρχές ο 41χρονος Αλβανός που είχε παρασύρει με το αυτοκίνητό του και απείλησε να πνίξει την εν διαστάσει σύζυγό του, καθώς, ως φαίνεται, περίμενε να παρέλθει το αυτόφωρο.

Ο κατηγορούμενος βρίσκεται, πλέον, υπό -προσωρινή- κράτηση για το νέο αυτό σοκαριστικό συμβάν ενδοοικογενειακής βίας, ωστόσο αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος, καθώς οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το βίαιο αυτό περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν τις 23:30 το βράδυ της Κυριακής 16/6 στην περιοχή των Νέων Μαλγάρων, στη Θεσσαλονίκη, με τον 41χρονο να συναντά με το αυτοκίνητο την 35χρονη εν διαστάσει σύζυγο του στο δρόμο και να την χτυπά ενώ οδηγούσε το μηχανάκι της, με αποτέλεσμα η γυναίκα να σωριαστεί στην άσφαλτο. Ο αλβανικής καταγωγής πρώην σύντροφός της, ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί, παρά της όρμησε και την έπιασε από τον λαιμό, απειλώντας ότι θα την σκοτώσει!

Σοκαρισμένη από τα όσα της συνέβησαν, η 35χρονη περιέγραψε στο newsit.gr την εφιαλτική εμπειρία της: «Είναι η δεύτερη φορά που ο συγκεκριμένος άνθρωπος με απείλησε. Πριν ενάμιση χρόνο που χωρίσαμε και έφυγα από το σπίτι, ήρθε και με βρήκε με μία καραμπίνα, πυροβόλησε μπροστά στα παιδιά μας και εξαφανίστηκε για τρεις ολόκληρους μήνες. Έφυγα, γιατί δεν άντεχα. Αυτός πίστευε ότι θα αλλάξω γνώμη και θα επιστρέψω αλλά δεν γινόταν. Εδώ και ένα μήνα άρχισε να με απειλεί πάλι. Και έλεγε μπροστά στα παιδιά ότι θα με σκοτώσει. Και του έλεγα ότι θέλω επιτέλους να αρχίσω να ζω και ότι δεν ήθελα να είμαι μαζί του. Ήταν τοξικός άνθρωπος. Και το βράδυ της Κυριακής, όταν σχόλασα από τη δουλειά μου και πήγαινα στο σπίτι με το μηχανάκι και βρισκόμουν σε έναν δρόμο σκοτεινό, είδα να έρχεται κατά πάνω μου ένα αυτοκίνητο».

«Με χτύπησε δυνατά και έπεσα. Κατάλαβα αμέσως ότι ήταν αυτός, γιατί άρχισε να με βρίζει και έκανα την λιπόθυμη. Με χτύπησε στην πλάτη, μου τράβηξε τα μαλλιά και άρχισε να με πνίγει. Έπαθα σοκ. Δεν μπορούσα να αντιδράσω. Δεν μπορούσα να βγάλω τα δάχτυλα του από τον λαιμό μου με τίποτα. Είναι πολύ δυνατός άνδρας. Δεν ήταν κανένας τριγύρω για να με βοηθήσει. Του έλεγα “πνίγομαι, πεθαίνω”, αλλά δεν με άφηνε. Όμως, για καλή μου τύχη, εμφανίστηκε από το πουθενά ένας φίλος και με βοήθησε. Εγώ έτρεξα με τα πόδια και πήγα στο σπίτι. Και αυτός εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω που μπορεί να πήγε», κατέληξε η άτυχη γυναίκα, με την Αναστασία Βαφείδου, δικηγόρο της 35χρονης, να δηλώνει πως «ο εν διαστάσει σύζυγος της εντολέως μου αποπειράθηκε για ακόμη μία φορά να της αφαιρέσει τη ζωή».

Σημειώνεται πως η 35χρονη ενημερώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. για τη δυνατότητα παροχής Panic Button και πραγματοποιήθηκε η εγκατάστασή του στο κινητό της.

*φωτό αρχείου

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This