Χρεωμένος μέχρι τον λαιμό ο Λύτρας 

Στο «σφυρί» και συγκρότημα γραφείων - Χρέη και πλειστηριασμοί την ώρα που ο ίδιος έχει οδηγηθεί στη φυλακή

Must Read

Την ώρα που ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα των φυλακών Κορυδαλλού για την παραβίαση των περιοριστικών μέτρων που του επιβλήθηκαν μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου, προκαλούν αίσθηση τα στοιχεία που έρχονται στο φως για την περιουσιακή του κατάσταση.

Όπως αποκαλύπτεται, ο πασίγνωστος δικηγόρος, είναι αντιμέτωπος με πλειστηριασμούς, κατασχέσεις και διαταγές πληρωμών.

Εκτός από τη μεζονέτα στο Χαλάνδρι, η οποία βγαίνει στο ηλεκτρονικό σφυρί τις 26 Ιουνίου με πρώτη τιμή προσφοράς τα 367.877 ευρώ, σε πλειστηριασμό βγαίνει την ίδια μέρα και μια θέση στάθμευσης στο Δήμο Χαλανδρίου με πρώτη τιμή προσφοράς τα 11.132,00 €. Σημειώνεται ότι στο σπίτι αυτό μένουν η πρώην σύζυγός του και οι δύο κόρες του.




Παράλληλα, στην κατασχετήρια αναφορά, αναφέρονται χρέη προς την ΕΥΔΑΠ, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για χρέη και προς τον ΕΦΚΑ.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το protothema, σε πλειστηριασμό βγαίνουν και τα γραφεία του σε πολυκατοικία επί της Εμμανουήλ Μπενάκη.

Ο Απόστολος Λύτρας ο οποίος είχε έρθει αντιμέτωπος με μεγάλα χρέη, πιθανόν είχε γράψει το σπίτι που έμενε με τη σύζυγό του στον Γέρακα, στο όνομά της, προκειμένου να μην κινδυνεύσει με κατάσχεση.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This