Tα βρήκε… σκούρα μόλις μπήκε στον Κορυδαλλό ο Λύτρας – Με ποιους μοιράζεται το κελί

Η ένταση με τον συγκρατούμενό του και ο φόβος του

Must Read

Στη VIP πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού κρατείται από το πρωί της Πέμπτης ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί μετά τον ξυλοδαρμό της 37χρονης συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Τραγική ειρωνεία για τον γνωστό δικηγόρο που ενώ έχει βρεθεί στις φυλακές άπειρες φορές για να συναντήσει τους πελάτες του, τώρα ο ίδιος έχει βρεθεί πίσω από τα κάγκελα του κελιού.

Ο Απόστολος Λύτρας θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι την ημερομηνία που θα τελεστεί η δίκη για την υπόθεσή του. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, η προφυλάκιση δεν μπορεί να διαρκέσει πάνω από 12 μήνες για την περίπτωση κακουργήματος (για το οποίο έχει κατηγορηθεί), εκτός από σπάνιες περιπτώσεις όπου μπορεί να παραταθεί κατά 6 μήνες. Σημειώνεται ότι ο ίδιος μπορεί να αιτηθεί να αποφυλακιστεί με όρους και θα είναι στην κρίση της δικαιοσύνης να κάνει δεκτό το αίτημά του.

Ο Απόστολος Λύτρας οδηγήθηκε στην 6η πτέρυγα, τη λεγόμενη «VIP», στην οποία οδηγούνται πρόσωπα γνωστά τα οποία πρέπει να προστατευθούν. Υπενθυμίζεται ότι από εκεί έχουν περάσει, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο δολοφόνος της Καρολάιν Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο ιδιοκτήτης της Folli Follie Κουτσολιούτσος αλλά και ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς.




Στην παρούσα φάση, κρατούνται στη συγκεκριμένη πτέρυγα άλλα δύο άτομα. Ο ένας είναι γνωστός επιχειρηματίας από την Αράχωβα ο οποίος κατηγορείται για απάτες και ο άλλος γνωστός επιχειρηματίας αλυσίδας καταστημάτων, σε βάρος του οποίου έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ναρκωτικά. Οι δύο κρατούμενοι είχαν ήδη διαλέξει κρεβάτι και ο Απόστολος Λύτρας αναγκάστηκε να πάρει το πάνω μέρος της κουκέτας.

Μάλιστα σύμφωνα με το Live News, με το που μπήκε στο κελί ο γνωστός ποινικολόγος δημιουργήθηκε ένταση. Ο ίδιος είναι καπνιστής και προσπάθησε να ανάψει τσιγάρο. Τότε συγκρούστηκε με τον επιχειρηματία από την Αράχωβα, ο οποίος του δήλωσε ότι έχει πρόβλημα υγείας και δεν θέλει να καπνίζουν στον χώρο, τονίζοντας του ότι απαγορεύεται.

Στη συνέχεια, αφού είδε τον αρχιφύλακα, μίλησε με τη διευθύντρια, ζήτησε να δει τον εισαγγελέα. Ο ίδιος εξέφρασε φοβίες για τη ζωή του καθώς στις φυλακές βρίσκονται κατάδικοι, τους οποίους ο ίδιος έχει στείλει στη φυλακή.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος δεν έχει αρκετά χρήματα στην κατοχή του και έτσι, αφού πήρε τις πρώτες μάρκες, τα υπόλοιπα θα χρεώνονται στον λογαριασμό του.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Του αξίζει κοινή φυλακή εν μέσω ποινικών, γιατί μπορούσε να είχε πεθάνει η γυναίκα του. Είναι άδικο να υπάρχει διαχωρισμό των φυλακισμένων σε VIP και μη πτέρυγες. Στυγνοί δολοφόνοι και οιονεί δολοφόνοι πρέπει να κλείνονται σε μπουντρούμια…

  2. Δεν κατάλαβε μέχρι τώρα ότι οι γυναίκες ενδιαφέρονται μόνο για το χρήμα. Η αντρική καψούρα είναι ακριβό σπορ.Κοστίζει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This