Καλύτερη η εικόνα των πυρκαγιών σε Βαρυμπόμπη και Βόλβη – Η ανάρτηση Κικίλια – Σύσκεψη στο Υπουργείο

Must Read

Βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε νωρίτερα στην εκπομπή Θέα ης Βαρυμπόμπης και έκαιγε ξερά χόρτα.

Στο σημείο έσπευσαν, σύμφωνα με την Πυροσβεστική,45 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 1ης ΕΜΟΔΕ, 11 οχήματα, 3 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα. Συνδρομή παρείχαν υδροφόρες ΟΤΑ.

Σχετική ανάρτηση έκανε και ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας αναφέροντας πως η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα!

Συγκεκριμένα έγραψε:

Η #φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στη Βαρυμπόμπη ξύπνησε εφιαλτικές μνήμες. Κινητοποιήθηκαν άμεσα 11 οχήματα, 45 πυροσβέστες, 3 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα. Οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας αντιμετωπισαν μια πυρκαγιά που εξαπλωνόταν ταχύτατα λόγω των καιρικών συνθηκών και κατάφεραν να την οριοθετήσουν σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Δείτε την ανάρτηση:

Σήμερα στο αρμόδιο υπουργείο θα πραγματοποιηθεί συντονιστική σύσκεψη υπό τον Υπουργό με αντικείμενο συζήτησης την αυριανή μέρα και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν.

Καλύτερη η εικόνα στην Βόλβη

Στο μεταξύ καλύτερη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε νωρίτερα στην Βόλβη και είχε ως αποτέλεσμα να σταλεί μήνυμα στους κατοίκους οικισμού από το 112 να είναι σε ετοιμότητα. Τελικά, δεν χρειάστηκε.

Στο σημείο βρίσκονται 40 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου της 2ης ΕΜΟΔΕ, 17 οχήματα, 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, ενώ συνδράμουν και υδροφόρες ΟΤΑ.

 

Δείτε επίσης:

Λαμία: Με εκτεταμένα εγκαύματα στο νοσοκομείο 63χρονος που πήγε να σβήσει φωτιά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This