Λάρισα: Δέκα χρόνια κάθειρξη σε 26χρονο που προσπάθησε να βιάσει 14χρονη τον Οκτώβριο

Must Read

Στην φυλακή θα περάσει τα υπόλοιπα (αρκετά) χρόνια της ζωής του ένας 26χρονος από την Λάρισα ο οποίος στις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου είχε επιτεθεί σε 14χρονη σε πάρκο της πόλης και προσπάθησε να την βιάσει.

Ο νεαρός καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης δέκα ετών χθες από το Μεικτό Ορκωτό του Βόλου. Θα επιστρέψει στις φυλακές όπου βρισκόταν ήδη για την ίδια υπόθεση. Πλέον αφήνει τις ελπίδες του για να βγει στο εφετείο.

Στην διάρκεια της χθεσινής δίκης ο νεαρός έκλαιγε ενώ η δικηγόρος του μίλησε για ένα δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον γεγονός που, όπως ισχυρίστηκε, τον ανάγκασε να εργάζεται από μικρή ηλικία.

«Δεν ξέρω τι συνέβη, τι με έπιασε, είχα πιει», δήλωσε στο δικαστήριο σχετικά με την απόπειρα βιασμού.

«Τώρα έχεις καταλάβει τι έκανες, αλλά είναι πλέον αργά. Ένα παιδί 14 ετών μπορεί να αισθάνεται σήμερα τεράστιο φόβο ακόμα και για να κυκλοφορήσει στον δρόμο. Εύχομαι να έχεις καταλάβει το τεράστιο λάθος σου», είπε ο πρόεδρος της έδρας στον 26χρονο στο τέλος της δίκης.

Το χρονικό

Το περιστατικό συνέβη τα μεσάνυχτα της 6ης Οκτωβρίου 2023.

Η ανήλικη έζησε εφιαλτικές στιγμές με τον νεαρό να την ρίχνει στο έδαφος και να προσπαθεί να της βγάλει τα ρούχα.

Η 14χρονη σώθηκε χάρη στην ψυχραιμία της αλλά και στην παρέμβαση ενός ζευγαριού που περνούσε από το πάρκο με το όχημά τους και σταμάτησαν όταν είδαν ότι κάτι συνέβαινε. Πήραν υπό την προστασία τους το κορίτσι ενώ ο 26χρονος έτρεξε μακριά.

Ο νεαρός εντοπίστηκε από στελέχη της ΔΙΑΣ να περπατά με λασπωμένα ρούχα και συνελήφθη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This