Άνω Λιόσια: Νταής έδερνε την γυναίκα του έξω από το ΑΤ – Σωτήρια η παρέμβαση των αστυνομικών

Must Read

Ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη χθες τα ξημερώματα έξω από το αστυνομικό τμήμα Άνω Λιοσίων το οποίο θα είχε απρόβλεπτες συνέπειες αν δεν υπήρχε η παρέμβαση αστυνομικών.

Περίπου στις 5.30 τα ξημερώματα, μόλις λίγα βήματα από το εν λόγω τμήμα, μια 28χρονη έπεφτε θύμα ξυλοδαρμού στη μέση του δρόμου από τον 30χρονο σύζυγό της! Η γυναίκα ούρλιαζε και καλούσε σε βοήθεια καθώς είδε πως έξω από το ΑΤ βρίσκονταν δύο στελέχη της ΕΛΑΣ.

Το περιστατικό περιέγραψε με λεπτομέρειες ένας από τους ένστολους ενώ αναφέρθηκε και στις κινήσεις που έκανε με τον συνάδελφό του:

«Αντιληφθήκαμε γυναίκα να καλεί επανειλημμένα σε βοήθεια και ένα άτομο να τη χτυπά με μανία, προσπαθώντας να την επιβιβάσει με τη βία σε ένα όχημα. Η κυρία κάλεσε σε βοήθεια ξανά, ζητώντας μας να την πάρουμε από εκείνο το σημείο και να την προστατεύσουμε. Εκείνη τη στιγμή παρατήρησα πως η ίδια είχε τραύματα στο δεξί γόνατο, στο δεξί αντίχειρα, στο αριστερό μπράτσο και ήταν κοκκινισμένη η περιοχή του προσώπου της.Ταυτόχρονα ο δράστης, την κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά του, εμποδίζοντάς τη να φύγει. Δεν συμμορφώθηκε στις εντολές μας να την απελευθερώσει και να παραδοθεί», είπε στο STAR.

Η 28χρονη κατάφερε να ξεφύγει και πήγε προς την πλευρά των αστυνομικών. Στο σημείο έφτασε και ο 44χρονος πατέρας του δράστη ο οποίος χτυπούσε το περιπολικό όχημα.

Πατέρας και γιος κρατούνται στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας στο Μενίδι και σήμερα θα οδηγηθούν στα δικαστήρια της Ευελπίδων, για να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Ανησυχητική η έξαρση της βίας: Πήγε να μαχαιρώσει την κόρη της και μετά απειλούσε με αυτοκτονία

Σοκ στη Χαλκίδα: Προσπάθησε να πνίξει με καλώδιο τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This