Για βία στον εγγονό του είχε συλληφθεί και αφέθηκε ελεύθερος ο 81χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του

Eίχε χτυπήσει τον μικρό εγγονό του λίγες μέρες πριν σκοτώσει τη γυναίκα του με 12 μαχαιριές

Must Read

Για ενδοοικογενειακή βία είχε συλληφθεί πριν από μερικές ημέρες ο 81χρονος άνδρας που κατακρεούργησε τη γυναίκα του στην Αλεξανδρούπολη, το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 81χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του με 12 μαχαιριές στο στήθος, είχε συλληφθεί στις 5 Ιουνίου για βία στον μικρό εγγονό του, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος. 

Συγκεκριμένα, η 73χρονη σύζυγος του και η κόρη τους, κατήγγειλαν το περιστατικό ξυλοδαρμού του παιδιού στην αστυνομία και ζήτησαν από τους αστυνομικούς στο ΑΤ της περιοχής αλλά και από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης να γίνει ψυχιατρική εξέταση στον 81χρονο. Ο Εισαγγελέας όμως έκρινε ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν απαραίτητο και έδωσε προφορική εντολή να αφεθεί ελεύθερος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις 16 Ιουνίου ο 81χρονος κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε προβλήματα με τη σύζυγο και την κόρη του. Όταν έφτασαν στο σημείο, η 73χρονη ανέφερε ότι ο σύζυγός της δεν είχε πάρει την φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε και αυτός ήταν ο λόγος που προκλήθηκε η ένταση.

Οι αστυνομικοί κατέγραψαν το περιστατικό και αποχώρησαν. Λίγες ημέρες μετά, ο 81χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του και προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του πίνοντας χλωρίνη.

Δείτε επίσης:

Ακόνισε το μαχαίρι, κατακρεούργησε τη σύζυγό του και βγήκε στο μπαλκόνι φωνάζοντας: «Σκότωσα τη γυναίκα μου»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This