Συγκίνηση: Υποτροφία στη μνήμη της αδικοχαμένης Μάρθης Ψαροπούλου από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Must Read

Τη μνήμη της αδικοχαμένης Μάρθης Ψαροπούλου που έσβησε στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών τιμά το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ανακοινώνοντας υποτροφία με το όνομά της.

Το δωρεάν μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών θα φέρει το όνομα της κόρης της Μαρίας Καρυστιανού και του Αντώνη Ψαρόπουλου, που έφυγε τόσο άδικα στο σιδηροδρομικό δυστύχημα με 57 νεκρούς. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πανεπιστημίου: «Στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών στις 28 Φεβρουαρίου 2023, ανάμεσα στις 57 αδικοχαμένες ψυχές των συνανθρώπων μας είχαμε τη δυστυχία να χάσουμε ένα μέλος της ακαδημαϊκής μας κοινότητας. Η φοιτήτρια του 2ου έτους του Τμήματος μας, Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία, Μαρία – Θωμαή Ψαροπούλου χάθηκε τόσο άδικα λίγο πριν κλείσει τα είκοσι της χρόνια.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος και το Τμήμα μας αποφάσισαν ως ελάχιστη ενέργεια για να τιμήσουν τη μνήμη της Μάρθης να θεσπίσουν μία υποτροφία στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ψηφιακές και ήπιες δεξιότητες στις επιστήμες της αγωγής» που θα φέρει το όνομα της ως «Υποτροφία Μάρθη Ψαροπούλου».

Η υποτροφία θα δίνεται στην/ον απόφοιτο του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία κάθε ακαδημαϊκού έτους που θα συγκεντρώνει τον υψηλότερο βαθμό πτυχίου. Θα αφορά την κατ’ εξαίρεση εισαγωγή της/του στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα με πλήρη απαλλαγή από τα τέλη φοίτησης του ΔΠΜΣ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Την υποτροφία αυτή έλαβε ο γνωστός συγγραφέας Στέφανος Αλεξιάδης. Πιθανώς δεν το γνωρίζετε για να μην το αναφέρετε. Οφείλουμε να μην ξεχάσουμε ποτέ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This