Μήνυση και στη συνοδηγό για τον θάνατο της 21χρονης Έμμας

Must Read

Μήνυση κατά της 19χρονης συνοδηγού στο αυτοκίνητο «ρουκέτα», που έκοψε το νήμα της ζωής της 21χρονης φοιτήτριας της Κτηνιατρικής Σχολής Εμμας Καρυωτάκη, τον Νοέμβριο του 2022, στην Εγνατία Οδό, κατέθεσε η οικογένεια της αδικοχαμένης κοπέλας!

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος υπαίτιος οδηγός, ο οποίος παρέσυρε, τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην άσφαλτο την όμορφη Εμμα, καταδικάστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο σε κάθειρξη 16,5 ετών από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, η 19χρονη συνοδηγός δεν είχε καθίσει καν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, καθώς έχει απαλλαγεί από τις κατηγορίες με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, προκαλώντας το ξέσπασμα της οικογένειας της άτυχης φοιτήτριας.

«Καταρχάς, έχουμε τη μεγαλύτερη ποινή που έχει επιβληθεί ποτέ σε θανατηφόρο τροχαίο, 16,5 χρόνια κάθειρξη. Αυτό που είχε προκαλέσει, όμως, μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια του θύματος είναι ότι, ενώ αρχικά η συνοδηγός του οχήματος είχε παραπεμφθεί για άμεση συνέργεια σε επικίνδυνη οδήγηση, τελικά απηλλάγη με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης. Μετά τη συλλογή στοιχείων που όλο αυτόν τον καιρό έκανε η οικογένεια μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, από πληροφορίες και μαρτυρίες, καταθέσαμε νέα μήνυση στη συγκεκριμένη και λάβαμε και τα αντίγραφα για τα αδικήματα της ηθικής αυτουργίας σε επικίνδυνη οδήγηση και εγκατάλειψη, γιατί όχι μόνο δεν σταμάτησε τον οδηγό από το να κάνει όπισθεν, να χτυπήσει την Εμμα και να σηκωθεί να φύγει, αλλά φρόντισε και αυτή να εξαφανιστούν στοιχεία, όπως οι πινακίδες του αυτοκινήτου κ.λπ. Και έχουμε βάλει και το αδίκημα της θανατηφόρου έκθεσης σε βαθμό κακουργήματος γιατί θεωρούμε ότι η συμπεριφορά της αυτή οδήγησε στον θάνατο της Εμμας» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Ρουσσόπουλος.

Παράλληλα, τόνισε ότι επιθυμία των εντολέων του είναι να υποστεί και η συνοδηγός τις συνέπειες του νόμου για τις πράξεις της: «Να μην έχουμε το προηγούμενο δεδικασμένο ότι απηλλάγη (ενν.: η 19χρονη συνοδηγός). Απηλλάγη από συγκεκριμένο αδίκημα, όχι για τα αδικήματα αυτά που ασκήσαμε τη μήνυση. Το έτερο άτομο που εμπλέκεται είναι ελεύθερο και ζει τη ζωή του, σε αντίθεση με την Εμμα!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This