Ιωάννινα: Συνελήφθη 48χρονος Αλβανός – Είχε σκοτώσει ιερόδουλη στην Ιταλία το 1999

Το θύμα είχε καταγωγή από τον Ισημερινό

Must Read

Στα δίχτυα των Αρχών έπεσε 48χρονος Αλβανός που είχε καταδικαστεί το 2011 σε κάθειρξη 22 ετών και 8 μηνών για το φόνο ιερόδουλης στην Ιταλία. Χθες, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων πέρασαν χειροπέδες στο δράστη, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των ιταλικών αρχών.

Ο 48χρονος κατηγορείται για τα αδικήματα του φόνου και της σοβαρής σωματικής βλάβης.

Όπως μεταδίδουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης στις 9 Δεκεμβρίου 1999 η άτυχη γυναίκα έπεσε θύμα του 48χρονου Αλβανού και δύο συνεργών του. Αφού τη βίασαν και τη βασάνισαν, στη συνέχεια την έπνιξαν προκειμένου να γίνουν αποδεκτοί από τη μαφία στην Πιατσέντζα.

Το άψυχο σώμα της Μπέτι Ραμίρερ, που είχε καταγωγή από τον Ισημερινό, εντοπίστηκε τον Φεβρουάριου του 2000. Οι δύο από τους δράστες συνελήφθησαν. Ο ένας το 2006 στις ΗΠΑ και ο άλλος την ίδια χρονιά στο Βέλγιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This