Ρόδος: Επιβατηγό πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς

Must Read

Ξαφνικό πρόβλημα! Όπως ενημέρωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ένα πλοίο προσέκρουσε στην προβλήτα του λιμανιού της Ρόδου, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρής έκτασης ζημιές.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά «ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ρόδου, ότι ένα επιβατηγό (Ε/Γ) πλοίο σημαίας Antigua & Barbuda προσέκρουσε στην προβλήτα του λιμανιού της Ρόδου, κατά την διαδικασία των χειρισμών πρόσδεσης. Το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από το λιμάνι της Μαρμαρίδας Τουρκίας για Ρόδο, με εκατόν εννέα (109) επιβάτες, οι οποίοι αποβιβάσθηκαν με ασφάλεια.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν η πρόκληση μικρής έκτασης ζημιών στο πλοίο πάνω από την ίσαλο γραμμή, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε εισροή υδάτων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου, μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί». Να τονίσουμε, πως οι επιβάτες επρόκειτο να προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This