Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 18χρονο Κωνσταντίνο από τα Χανιά – Σε κρίσιμη κατάσταση οι δύο φίλοι του

Σε σοκ η τοπική κοινωνία

Must Read

Σε κλίμα οδύνης θα πουν σήμερα, Κυριακή, το τελευταίο αντίο συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί στον άτυχο Κωνσταντίνο, που έχασε τη ζωή του ως συνοδηγός στο σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στα Χανιά.

Η κηδεία του 18χρονου παιδιού, από τον Αλικιανό, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι, στον Φουρνέ Κυδωνίας. Αρχικά θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα και θα ακολουθήσει η ταφή του αδικοχαμένου νέου.

Υπενθυμίζεται, πως το φρικτό τροχαίο που του στοίχισε την ζωή εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Πέμπτης, στον δρόμο Αγιάς-Χανίων, έξω από την κεντρική εκκλησία της περιοχής. Σοβαρά τραυματισμένοι, έχοντας ήδη υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση, παραμένουν ο 18χρονος οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου και η 18χρονη συνεπιβάτιδα.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Οι τρεις νέοι επέβαιναν σε Ι.Χ., το οποίο είχε κατεύθυνση τα Χανιά, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, ξέφυγε της πορείας του, πέρασε το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και προσέκρουσε με σφοδρότητα στον κορμό ενός ευκαλύπτου. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο άτυχος Κωνσταντίνος κατάφερε μετά την πρόσκρουση να βγει από το αυτοκίνητο, έχοντας για λίγο τις αισθήσεις του.

Στην περιοχή επικράτησε πανικός και δυνάμεις της Πυροσβεστικής κλήθηκαν να απεγκλωβίσουν τους δύο τραυματίες από το Ι.Χ., το οποίο είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών. Ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ένα από το «Χαμόγελο του Παιδιού» έσπευσαν να παραλάβουν τους τρεις φίλους. Οι δύο 18χρονοι διακομίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους στο Νοσοκομείο Χανίων, υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση, με τους γιατρούς της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας να δίνουν μάχη για να καταφέρουν να τους σταθεροποιήσουν.

Ο Κωνσταντίνος παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών, δεν τα κατάφερε και ξεψύχησε. 

Ο 18χρονος είναι ο όγδοος νέος κάτω των 25 ετών που χάνει την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη από την αρχή του 2024!


Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ήταν αναμενόμενη η αύξηση των δυστυχημάτων των αυτοχειριών της βίας και της γενικότερης κατάθλιψης που θα επικρατούσε ιδιαίτερα σε απολίτιστα κράτη όπως αυτό της Ελλάδας όπου δεν υπάρχει κρατική μέριμνα για τίποτα.Τα θερμά μου συλληπητήρια.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This