«Έδωσε και η γυναίκα του αφορμή…» – Όσα δήλωσε ο πατέρας του Λύτρα για τον ξυλοδαρμό της Πολυζωγοπούλου

«Έχουν ακουστεί τεράστια ψέματα και ανακρίβειες...» αναφέρει ο γνωστός ποινικολόγος στη νέα του ανακοίνωση μέσα από τις Φυλακές Κορυδαλλού

Must Read

Την ώρα που ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, έχοντας παραδεχτεί τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου, ο πατέρας του εμφανίζεται πεπεισμένος πως ο 52χρονος «προκλήθηκε» από την 37χρονη σύζυγό του, υποστηρίζοντας πως ο γιος του «ποτέ των ποτών» δεν θα σήκωνε χέρι στη γυναίκα του.

«Έδωσε και η γυναίκα του αφορμή…», είπε, μεταξύ άλλων, ο Μανώλης Λύτρας μιλώντας σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Ακόμη δεν είδες τίποτα» του MEGA, κάνοντας λόγο για την «κακιά ώρα» που έμελλε να αλλάξει τα πάντα στην πορεία και στη ζωή του παιδιού του. «Τσακώθηκαν και άπλωσε το χέρι του ο Αποστόλης. Περιμένουμε σε κανένα μήνα να κάνει αίτηση αποφυλάκισης. Θα δικαστεί βέβαια, θα το περάσουμε, τι να κάνουμε…», ανέφερε συγκεκριμένα, ενώ, ερωτώμενος από τη δημοσιογράφο εάν περίμενε ποτέ ο γιος του να «σηκώσει χέρι», ο κος Μανώλης απάντησε: «Ποτέ. Ποτέ των ποτών. Έδωσε και η γυναίκα του αφορμή. Ήταν η κακιά η ώρα, που λένε…».

Ο πατέρας του 52χρονου πιθανολογεί ότι η αίτηση αποφυλάκισης θα κατατεθεί σε ένα μήνα από σήμερα. Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι αυτό θα συμβεί πολύ πιο γρήγορα, καθώς ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους στενούς συνεργάτες του και ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του. Όπως ο πατέρας του, έτσι κι ο ίδιος, εξάλλου, επιθυμούν να πέσουν οι τόνοι και να κλείσει το όλο θέμα όσο το δυνατόν συντομότερα.




Όσον αφορά συγκεκριμένα στην αίτηση αποφυλάκισής του που αναμένεται να καταθέσει εντός των επόμενων ημέρων ο γνωστός ποινικολόγος, αυτή, σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, δεν θα κατατεθεί στην ανακρίτρια, αλλά στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, το οποίο θα την κρίνει με βούλευμά του.

Όπως αναφέρει ο συνήγορος του Απ. Λύτρα, ο ίδιος αρνείται πως παραβίασε τους δύο περιοριστικούς όρους που του είχαν τεθεί, υποστηρίζοντας πως την επίμαχη ομάδα στο Viber δεν την άνοιξε ο ίδιος, αλλά ο συνεργάτης του, ενώ, όσον αφορά στο θέμα που προέκυψε το βράδυ της περασμένης Τρίτη, υποστηρίζει πως η κόρη του ήταν εκείνη που πήγε στο σπίτι της συζύγου του, με τα δικά της κλειδιά. Ο έγκλειστος ποινικολόγος υποστηρίζει, επίσης, ότι ουδέποτε η σύζυγός του αρνήθηκε να τού παραδώσει τα προσωπικά του αντικείμενα ή οτιδήποτε του ανήκει γιατί, ποτέ δεν της ζητήθηκε (να το κάνει) έστω και τηλεφωνικά.

«Όλες αυτές τις ημέρες μετά την πράξη που τέλεσα και έχω ήδη ομολογήσει και ζητήσει συγγνώμη τόσο από την σύζυγο μου όσο και από τα παιδιά μου, υπάρχει μια τεράστια ανθρωποφαγία όχι μόνο προς εμένα αλλά προς την σύζυγο μου που είναι θύμα αυτής της υπόθεσης και κατ’ επέκταση στα 3 μου παιδιά.

Έχουν ακουστεί τεράστια ψέματα και ανακρίβειες. Θέλω να διευκρινίσω ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η σύζυγος μου για οφειλές μου που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσω. Ουδέποτε η σύζυγος μου αρνήθηκε να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα ή οτιδήποτε μου ανήκει γιατί ποτέ δεν την ζητήθηκε έστω τηλεφωνικά – άλλωστε όλα τα οικονομικής φύσεως ζητήματα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ μας ήδη κατά το διάστημα που η σχέση μας περνούσε κρίση.

Τέλος θέλω να ζητήσω και πάλι συγγνώμη για την πράξη που τέλεσα σε μια γυναίκα που στάθηκε αξία σύζυγος σε μένα, αξία μάνα για το κοριτσάκι μας, δεύτερη μάνα για τα παιδιά μου, τα οποία ούτε πριν την πράξη μου ούτε τώρα ξεχωρίζει, από το δικό μας παιδί και εργάστηκε σκληρά όλα τα χρόνια της κοινής μας ζωής», αναφέρει συγκεκριμένα ο Απόστολος Λύτρας στη νέα του ανακοίνωση μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This