Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα – Αστυνομικός έφαγε ξύλο από παράνομο μετανάστη!

Ο συλληφθείς αλλοδαπός κοπάναγε με μανία την πόρτα του περιπολικού, προκαλώντας φθορές - Στο 401 μεταφέρθηκε ο αστυνομικός που δέχτηκε την επίθεση

Must Read

*Αναδημοσίευση από ieidiseis.gr

Το άγριο περιστατικό ξυλοδαρμού αστυνομικού από αλλοδαπό στο κέντρο της Αθήνας που φέρνει στο φως της δημοσιότητας αποκλειστικά το iEidiseis, σοκάρει. Όλα έγιναν σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 8, στη διασταύρωση των οδών Ζακύνθου και Κυψέλης, στο κέντρο της Αθήνας, όταν περιπολικό του A.T. Κυψέλης κλήθηκε στο σημείο, προκειμένου να επέμβει σε περιστατικό μεταξύ αλλοδαπών.

Όταν έφτασε το περιπολικό στο σημείο, οι αλλοδαποί τράπηκαν σε φυγή. Ένας από τους πρωταγωνιστές ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς. Ωστόσο, οι άνδρες της Αστυνομίας, επιχειρώντας να ελέγξουν και να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του αλλοδαπού από το Καμερούν, όπως βλέπουμε στο αποκλειστικό βίντεο-ντοκουμέντο που έχει στα χέρια του το iEidiseis, ο αλλοδαπός άνδρας αφρικανικής καταγωγής τού επιτέθηκε με κλωτσιές και –όπως παρατηρούμε– δεν δίστασε να του δώσει κλωτσιά ακόμα και στο πρόσωπο, όταν ο αστυνομικός σωριάστηκε στο έδαφος.

Εντύπωση προκαλεί η στάση του δεύτερου αστυνομικού που, όπως φαίνεται, είναι απλά θεατής στον ξυλοδαρμό του συναδέλφου του. Οι πολίτες έβλεπαν έντρομοι το περιστατικό να εκτυλίσσεται μπροστά τους τραβώντας με τα κινητα τους τηλέφωνα βιντεο. Τελικά, ο άντρας που βλέπετε, συνελήφθη από τους αστυνομικούς ενώ, σύμφωνα με τις μαρτυρίες στο iΕidiseis, έφερε σθεναρή αντίσταση ακόμα και μέσα στο περιπολικό όπου κοπάναγε την πόρτα του περιπολικού προκαλώντας φθορές.

Ο αστυνομικός που δέχτηκε τα άγρια χτυπήματα του αλλοδαπού, μεταφέρθηκε στο 401. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του συλληφθέντα με υπηκοότητα από το Καμερούν, μεταξύ των κατηγοριών για αντίσταση κατά της Αρχής, πρόκληση σωματικής βλάβης και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

    • Εάν οι αστυνομικοί χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους για αυτοάμυνα ή για την ασφάλεια πολιτών από εγκληματίες & παρανόμους, βγαίνουν αμέσως τα πουλημένα ΜΜΕξαπάτησης και καταγγέλουν τους αστυνομικούς, όχι τους εγκληματίες & παρανόμους, επιπλέον γίνεται αμέσως ΕΔΕ στην Αστυνομία και τιμωρούνται οι αστυνομικοί που χρειάστηκε να πυροβολήσουν. Είναι η μόδα και εντολή των διεθνιστών τα τελευταία χρόνια που υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα των εγκληματιών αλλά όχι των αστυνομικών και των ήσυχων πολιτών θυμάτων βίαιων ενεργειών και απεχθών εγκλημάτων. Εκεί μας κατάντησε η “δικαιωματιστική” πολιτική των σάπιων επικυρίαρχων του πλανήτη την οποία εφαρμόζουν στην Ελλάδα οι μαριονέτες τους πολιτικοί νάνοι των τελευταίων κυβερνήσεων.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This