Αίσχη των Αλβανών οπαδών στο Ντίσελντορφ – Νέες προειδοποιήσεις της ΟΥΕΦΑ

Must Read

Περισσότεροι από 30.000 Αλβανοί βρίσκονται στις εξέδρες του γηπέδου στο Ντίσελντορφ για τον αγώνα με την Ισπανία. Ουσιαστικά η Αλβανία θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση απέναντι στους Ίβηρες που με δύο νίκες έχουν εξασφαλίσει όχι μόνο τη νίκη, αλλά και την πρώτη θέση στον όμιλο.

Κι ενώ η Ισπανία κάνει ότι μπορεί για να… διευκολύνει τους αντιπάλους της κάνοντας δέκα αλλαγές, οι οπαδοί της Αλβανίας αποδοκίμασαν έντονα τον Εθνικό Ύμνο των αντιπάλων τους.




Λίγο αργότερα στον Εθνικό Ύμνο της Αλβανίας οι οπαδοί της άναψαν καπνογόνα, κάτι που απαγορεύεται αυστηρά στη διοργάνωση. Κι ενώ το… νέφος από τους καπνούς άρχισε να καλύπτει το γήπεδο, στους φωτεινούς πίνακες προβλήθηκε υπενθύμιση της απαγόρευσης βεγγαλικών και καπνογόνων, δημιουργώντας νέες αποδοκιμασίες από πλευράς Αλβανών φιλάθλων με συνθήματα και κατά της ΟΥΕΦΑ.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Γ@μώ την Αλβανία, τον Ράμα και την πουτ@να την Φουρέιρα. Να ψοφήσουν όλα τα καθάρματα οι γ@μημένοι Αλβανοί.

  2. Εσείς που βάλατε της περικεφαλεσ και βρίζετε τους Αλβανούς δεν είστε καλύτερη
    Σας θυμίζω πως σε αγώνες Ελληνικού πρωταθλήματος ι νότιοι φωνάζουν τους βόρειους Βούλγαρη ενώ αυτοί τους λένε Αλβανοί οπότε κάντε λίγο κράτη

  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΒΑΡΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ.

  4. Εκεί όπου αφόδευαν οι Έλληνες, φύτρωσαν οι Αλβανοί. Άνθρωποι φτιαγμένοι από σκατά είναι οι Αλβανοί. Ο πιο βρόμικος, ύπουλος και εγκληματικός λαός του πλανήτη. Καλός Αλβανός είναι μόνο ο νεκρός Αλβανός.

  5. Όσο η Ελλαδα δεν μιλάει τόσο αυτός ο κατά μεγάλο ποσοστό τουρκογενης λαός αποθρασύνεται .

    Ένα κράτος με δύο όμως ομογλωσσους λαούς
    ( Γκεκηδες Τοσκηδες ) τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους ,όσο οι επίσης ομογλωσσοι Σέρβοι καί Κροάτες .

    Επίσης οι Αρβανίτες ήταν οι Ελληνογενείς της περιοχής αφού προερχοντε κατά βάση από τα παράλια της κεντρικής και νότιας Αλβανίας ,ανέκαθεν Ελληνικά μέρη ,ανεξαρτήτως γλώσσα η διαλεκτου.

  6. Ένας λαός με σύμπλεγμα κατωτεροτητας συμπεριφερεται μονο περιφρονητικα …..αλλά όμως έτσι χειροτερεύει την υπόληψη του….

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This