Απόστολος Λύτρας: Έστειλε εξώδικο στην Ευρωκλινική – Η επίθεση από συγκρατούμενό του στις φυλακές Κορυδαλλού

Εξετάζεται το σενάριο της μεταφοράς του σε άλλο κατάστημα κράτησης

Must Read

Την ώρα που ο Απόστολος Λύτρας παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση και την στάση που τήρησε μετά την επίθεση σε βάρος της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ποινικολόγος μετά τον ξυλοδαρμό, απέστειλε εξώδικο στην Ευρωκλινική, την ιδιωτική κλινική στην οποία πήγε το μοιραίο βράδυ με το θύμα, ώστε να μην κοινοποιηθεί το παραμικρό στιγμιότυπο από την παραμονή τους εκεί.

Μάλιστα, το εξώδικο απεστάλη αφού ο γιατρός εξέτασε την σύζυγό του κι εφόσον ο ίδιος είχε αποχωρήσει από το νοσηλευτήριο.

Δέχτηκε επίθεση από συγκρατούμενό του

Την ίδια ώρα, στη δημοσιότητα έρχονται και νέες πληροφορίες για την παραμονή του ποινικολόγου στο Κατάστημα Κράτησης του Κορυδαλλού. Όπως έγινε γνωστό, ο Απόστολος Λύτρας δέχτηκε επίθεση από συγκρατούμενό του, χωρίς όμως να αντιδράσει και να δώσει συνέχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την επιστροφή του στο κελί του μετά τον προαυλισμό, ο γνωστός ποινικολόγος δέχτηκε λεκτική επίθεση από άλλον κρατούμενο, ο οποίος του φώναζε «οι αρσενικοί δεν συμπεριφέρονται έτσι». Ο ίδιος δεν απάντησε, όμως έχει ήδη ζητήσει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας από τη διοίκηση του σωφρονιστικού καταστήματος καθώς φοβάται τους αντίδικούς του, οι οποίοι είναι σκληροί ποινικοί.

Παράλληλα, εξετάζεται το ενδεχόμενο μεταφοράς του σε άλλη φυλακή, με τα Γρεβενά και την Τρίπολη να είναι οι επικρατέστερες λύσεις.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This