Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής – Δύο συλλήψεις μελών της οργάνωσης «Σύμπραξη Εκδίκησης»

Must Read

Σε δύο νέες συλλήψεις μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης «Σύμπραξη Εκδίκησης», που εξαρθρώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο και μεταξύ άλλων ευθύνεται για την αποστολή της βόμβας στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, προχώρησε η Αντιτρομοκρατική.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αντιτρομοκρατικής αναφέρει:

«Σε συνέχεια του από 27-02-2024 Δελτίου Τύπου, σχετικά με επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται σε τρομοκρατικές επιθέσεις, ανακοινώνεται ότι από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), απογευματινές ώρες της 21 Ιουνίου 2024 εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ακόμα -2- άτομα, 40 και 52 ετών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν σχετικά εντάλματα σύλληψης.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκαν νομότυπες έρευνες στις οικίες τους, παρουσία δικαστικών λειτουργών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος φέρεται πως είχε εμπλοκή στην έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σε υποκατάστημα τράπεζας στα Πετράλωνα στις 25 Ιανουαρίου 2024 ενώ ο δεύτερος φέρεται ως συνδετικός κρίκος μεταξύ των φυλακισμένων και όσων ήταν έξω.

Διαβάστε ακόμα: Πολιτικοί, δικαστές, σωφρονιστικοί και αστυνομικοί στις σημειώσεις του έγκλειστου αρχηγού της οργάνωσης «Σύμπραξη Εκδίκησης»

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This