Γιώργος Καραϊβάζ: Υπέρογκο ποσό στους λογαριασμούς των αδερφών που κατηγορούνται για τη δολοφονία του

Εκτιμάται πως πρόκειται για την αμοιβή που έλαβαν για την δολοφονία

Must Read

Υπέρογκα είναι τα ποσά που εντοπίστηκαν στους λογαριασμούς των δύο αδερφών, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, με τις εισαγγελικές αρχές να ζητούν περαιτέρω έρευνα, με απώτερο σκοπό να διαπιστωθεί η προέλευσή τους.

Όπως έγινε γνωστό, αποκαλύφθηκε σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ μετά την άρση του τραπεζικού απορρήτου στους λογαριασμούς των ανδρών, ηλικίας 40 και 48 ετών, που το μεσημέρι της 9ης Απριλίου 2021 φέρονται να δολοφόνησαν τον 52χρονο δημοσιογράφο, λίγα μέτρα από το σπίτι του, στον Άλιμο.

Εκτιμάται πως το νέο στοιχείο θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμη και στους ηθικούς αυτουργούς της εκτέλεσης του δημοσιογράφου, καθώς μέρος των χρημάτων αυτών είναι πιθανό να αποτελούν την αμοιβή για τη δολοφονία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα ζητηθεί δικαστική συνδρομή, προκειμένου να αποκαλυφθεί ποιοι κρύβονται πίσω από το υπέρογκο αυτό έμβασμα.

Από την πρώτη στιγμή οι δράστες αρνούνται την εμπλοκή τους, ωστόσο όπως λένε αστυνομικές πήγες η υπόθεση είναι δεμένη, ενώ και τα δύο αδέρφια είχαν απασχολήσει με διάφορες υποθέσεις στο χώρο της νύχτας.

Αύριο η δίκη

Την ίδια ώρα, το βλέμμα της κοινής γνώμης είναι στραμμένο στην αυριανή δίκη. Ο δικηγόρος Αντώνης Ξυλουργίδης που εκπροσωπεί την οικογένεια του αδικοχαμένου δημοσιογράφου μίλησε νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Αύριο ξεκινάει η δίκη των δυο φερόμενων ως φυσικών αυτουργών της δολοφονίας», είπε αρχικά ο δικηγόρος, την ώρα που η Αστυνομία ευελπιστεί ότι θα καταφέρει σύντομα να φτάσει στα ίχνη των ηθικών αυτουργών.

«Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν ένας αστυνομικός συντάκτης που έπεσε την ώρα του καθήκοντος. Είναι ντροπή στη μνήμη του, να θεωρείται η δολοφονία του ως εργατικό ατύχημα» τόνισε ο κ. Ξυλουργίδης, ξεκαθαρίζοντας πως το τμήμα ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ, έκανε υποδειγματική δουλειά.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως έχει δεχτεί απειλητικά μηνύματα, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες, ενώ κλείνοντας επεσήμανε: «Ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε πολλούς φίλους οι οποίοι μετά σιώπησαν γιατί φοβήθηκαν. Αυτό άλλωστε ήθελαν οι εκτελεστές του».

Δείτε επίσης: Δικηγόρος οικογένειας Καραϊβάζ: «Είναι ντροπή στη μνήμη του Γιώργου να θεωρείται η δολοφονία του εργατικό ατύχημα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This