Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στο Μαρκόπουλο, Κάρυστο και Ηράκλειο

Must Read

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης (25/06) για φωτιά που ξέσπασε στην οδό Μυρρινούντος στο Μαρκόπουλο, σε απόσταση δύο χιλιομέτρων νότια του Ιπποδρόμου. Η φωτιά καίει ξερά χόρτα και στο σημείο μεταβαίνουν 44 πυροσβέστες με εννέα οχήματα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στο Ηράκλειο Κρήτης στη θέση Καρτερός. Επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου για την κατάσβεση φωτιάς που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 13:00. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η φωτιά έχει εκδηλωθεί σε μικρό λόφο πλησίον του δρόμου που οδηγεί στις παραλίες της περιοχής.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα προκειμένου να μην επεκταθεί η πυρκαγιά σε κατοικημένη περιοχή, καθώς πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Επίσης, φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης (25/06) στην περιοχή Παξιμάδα στην Κάρυστο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση και στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Πηγή: evia

 

Διαβάστε ακόμα: Χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για σήμερα, Τρίτη

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This