Το παρακράτος και η δίκη για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Με αυτόν τον άθλιο τρόπο επιχείρησαν να ρίξουν λάσπη στον δημοσιογράφο

Must Read

Υπέρογκα ποσά, που δεν δικαιολογούνται από τα επαγγελματικές του δραστηριότητες, φέρεται να εντοπίστηκαν πριν λίγες μέρες στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δύο αδελφών, που δικάζονται αύριο Τετάρτη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στις 9-4-2021, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του στον Άλιμο.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, καταθέτης των ποσών αυτών είναι μία εταιρεία με έδρα χώρα της Ευρώπης, με την οποία η Ελλάδα έχει υπογράψει δικαστική συνδρομή.

Αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν, ότι πίσω από τα χρήματα αυτά πιθανόν να κρύβεται ο χρηματοδότης που πλήρωσε το “συμβόλαιο” για την εκτέλεση του δημοσιογράφου.

Πάντως, στη δικογραφία “φωτογραφίζεται” ο ηθικός αυτουργός του εγκλήματος, με τον οποίο ο ένας από τους δύο αδελφούς που κατηγορούνται ότι πυροβόλησαν με 13 σφαίρες το δημοσιογράφο, διατηρούσε στενές σχέσεις. Πρόκειται για έναν από τους τελευταίους εναπομείναντες Έλληνες νονούς της νύχτας με πλούσια ποινική δράση.

Οι εξαφανισμένες συνομιλίες της ΕΥΠ

Το τραγικό είναι ότι ο ίδιος ο Καραϊβάζ λίγο καιρό πριν το θάνατό του είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα bloko.gr, που διατηρούσε, κείμενο που έκανε λόγο για ανθρώπους που ήθελαν ακόμη και την βιολογική εξόντωσή του!

Έγραφε μεταξύ των άλλων:

«… Υπουργοί, κυβερνητικοί, επιχειρηματίες, απόστρατοι κι εν ενεργεία αξιωματικοί, δικαστικοί, επιχειρηματίες, εκκλησιαστική κοκ. Βρώμικο χρήμα, δολοφονίας, εκβιασμοί, μαφία. Αυτά δεν τα άκουσαν ποτέ η κ. και οι συνεργάτες πρώην αξιωματικού της ΕΛΑΣ που άκουγαν τις κασέτες και μοίραζαν κοριούς μέσα από την EΥΠ για να παγιδευτούν αυτοκίνητα, οι οδηγοί των οποίων βρίσκονταν αργότερα δολοφονημένοι; Δεν άκουσε ποτέ η κ. αστυνόμοςσυνομιλίες του Παπαχρήστου (σ.σ. δολοφονήθηκε τον Μάιο του 2018) με το αφεντικό της και τ’ αφεντικά του;

Μέσα στη συνείδηση μου βρίσκονται και αυτά. Και όσοι νόμιζαν ότι με την εμπλοκή μου στην υπόθεση θα με φοβίσουν, ώστε να σταματήσω να γράφω για όλο αυτό το συνονθύλευμα της διαπλοκής, πλανώνται οικτρά. Μπορεί να με ισοπεδώσετε ψυχολογικά, επαγγελματικά ακόμη και βιολογικά, αλλά δεν θα σας επιτρέψω να λιώσετε τη φωνή μου. Εξ’ ου και το αει στο διάολο κρετίνοι»…

Η κυρία αστυνόμος στην οποία αναφέρεται ο αείμνηστος δημοσιογράφος είναι εκείνη η οποία, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, είχε εμπλοκή και στο σκάνδαλο υποκλοπών.
Είναι εκείνη που συμμετείχε στη σκευωρία κατά του Καραϊβάζ (2016-2017) προκειμένου να τον εμπλέξει με την Greek Mafia.

Με πραξικοπηματικό τρόπο λοιπόν “έχρισαν” τότε τον δημοσιογράφο ως κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια της χώρας προκειμένου να παρακολουθούν τις τηλεφωνικές του συνομιλίες με τον τότε υπουργό του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Τόσκα, αλλά και με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ!

Με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να υποκλέψουν, ΠΑΡΑΝΟΜΑ, περίπου 10.000 τηλεφωνικές συνομιλίες του δημοσιογράφου.

Με αυτόν τον άθλιο τρόπο επιχείρησαν να ρίξουν λάσπη στον Γιώργο Καραϊβάζ αποκρύπτοντας ταυτόχρονα από τη Δικαιοσύνη τις περίπου 10.000 παρανόμως υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες του.

Ποιος λοιπόν ήταν εκείνος που ουσιαστικά άνοιξε τον δρόμο για να υπογραφεί το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του Καραϊβάζ;

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This