Γιος Φρέντι Μπελέρη: «Απόφαση Ράμα και όχι της Δικαιοσύνης η καταδίκη του»

Με την απόφαση του Εφετείου, ο Φρέντι Μπελέρης ουσιαστικά χάνει το αξίωμα του Δημάρχου Χειμάρρας

Must Read

Ο Πέτρος Μπελέρης, γιός του Φρέντι Μπελέρη, μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ότι η καταδίκη του πατέρα του «είναι απόφαση του Ράμα και όχι της Δικαιοσύνης. Έχει ονοματεπώνυμο η περιπέτεια που περνάμε».




 

Ευθείες βολές κατά του πρωθυπουργού της Αλβανίας εξαπέλυσε, για ακόμη μια φορά η πλευρά του Φρέντη Μπελέρη, μετά την απόφαση του Εφετείου για την καταδίκη και την ποινή που επιβλήθηκε στον εκλεγμένο Δήμαρχο Χειμάρρας και νέου Ευρωβουλευτή της ΝΔ.

Με την απόφαση του Εφετείου, ο Φρέντι Μπελέρης ουσιαστικά χάνει το αξίωμα του Δημάρχου Χειμάρρας, χωρίς ποτέ να έχει κατορθώσει να ορκιστεί, καθώς ήταν έγκλειστος στην φυλακή, ενώ θέμα προκύπτει για το αν και πως θα μπορέσει να ορκιστεί ως ευρωβουλευτής, με φυσική παρουσία στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

«Αν δεν μπορέσει να ορκιστεί με φυσική παρουσία, θα ορκιστεί μέσα από την φυλακή», δήλωσε ο Πέτρος Μπελέρης στον ΑΝΤ1.

Σε ό,τι αφορά τις δικαστικές εξελίξεις, επεσήμανε ότι «είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε αυτή την υπόθεση μέχρι τέλους. Η δίκη-παρωδία και το σαθρό κατηγορητήριο θα εκπέσουν στο Στρασβούργο. Κορυφαίοι νομικοί και από την Ελλάδα και στην Ευρώπη αυτό μας λένε».

Ο Πέτρος Μπελέρης, επίσης ανέφερε ότι έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία για προσφυγή του Φρέντι Μπελέρη στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. «Η ομογένεια πληρώνει ότι κέρδιζε τις εκλογές. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία και με την Ευρωομάδα της ΝΔ και με τις Βρυξέλλες. Το έργο μας περιλαμβάνει και αυτό που βιώνουμε, τα προβλήματα της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία», είπε ο Πέτρος Μπελέρης, σε ό,τι αφορά την εκλογή του Φρέντι Μπελέρη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Διαβάστε ακόμα: Ήττα εθνικών διαστάσεων της ΝΔ στο ΕΛΚ: Δεν επέτρεψαν στον Μπελέρη να ψηφίσει!

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This