Φωτιά ξέσπασε σε Αφίδνες, Λακωνία, Ασπρόπυργο και ξανά στο Ρέθυμνο – Μήνυμα του 112 στους κατοίκους

Συγκεκριμένα, στην περιοχή Τρία Μοναστήρια

Must Read

Φωτιά έχει εκδηλωθεί σε δασική έκταση στις Αφίδνες Αττικής, προς τη Δροσοπηγή Ωρωπού, με δυνάμεις της πυροσβεστικής να βρίσκονται επί του σημείου με επίγεια και εναέρια μέσα.

Σύμφωνα με ενημέρωση του γραφείου Τύπου του Σώματος, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 37 πυροσβέστες με 3 τμήματα πεζοπόρου, μαζί με 8 οχήματα αλλά και ένα ελικόπτερο που πραγματοποιεί ρίψεις νερού.

 

Συγκεκριμένα, φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Τρία Μοναστήρια στο Ρέθυμνο, με το 112 να στέλνει μήνυμα ετοιμότητας στους κατοίκους της περιοχής.

Επίσης, φωτιά κοντά στον οικισμό Τζαβερδέλλα στον Ασπρόπυργο, καίγοντας έκταση με ξερά χόρτα, με την πυροσβεστική να επιχειρεί στο σημείο. Σύμφωνα με ενημέρωση του Σώματος, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έχουν επιστρατευτεί 34 πυροσβέστες, 2 τμήματα πεζοπόρου μαζί με 10 οχήματα, καθώς και ένα ελικόπτερο.

Αναφέρεται πως αν και η φωτιά δεν απειλεί άμεσα πυκνοκατοικημένη περιοχή, σε απόσταση από το σημείο βρίσκονται διάσπαρτες κατοικίες και άλλα κτίσματα.

 

Επιπλέον, έχει εκδηλωθεί φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στη Μεγάλη Σπηλιά Λακωνίας, ενώ η πυροσβεστική έχει κινητοποιηθεί με επίγεια και εναέρια μέσα. Όπως ενημερώνει το Πυροσβεστικό Σώμα, η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή, ενώ ξεκίνησε στα βορειοδυτικά του οικισμού της Μεγάλης Σπηλιάς, καίγοντας χαμηλή βλάστηση.

Για την κατάσβεση σπεύδουν αυτή τη στιγμή 43 πυροσβέστες, 1 πεζοπόρο τμήμα με 13 οχήματα, καθώς και 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

 

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This