Φρίκη στο Σχιστό Περάματος: Άγνωστοι παράτησαν χρησιμοποιημένο φέρετρο!

Must Read

Συναγερμός έχει σημάνει στο Σχιστό Περάματος, μετά την είδηση ότι εντοπίστηκε ένα χρησιμοποιημένο φέρετρο κοντά στο Περιβαλλοντικό Πάρκο!

Περίοικοι ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα, νωρίς το πρωί κι έσπευσαν να ενημερώσουν τις Αρχές. Όπως ανέφερε αναγνώστης του newsbreak.gr, το φέρετρο έχει χρησιμοποιηθεί καθώς είχε ίχνη αίματος αλλά και σκουλήκια!

«Το έχουν παρατήσει λίγο πιο πάνω από το hot-spot που βρίσκεται απέναντι από το Νεκροταφείο του Σχιστού. Καλέσαμε τις Αρχές, ήρθαν δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ, κατέγραψαν το περιστατικό κι έφυγαν. Εντούτοις, μέχρι πριν από λίγη ώρα το φέρετρο ήταν ακόμη εκεί», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πρόκειται για μία υγειονομική βόμβα, καθώς όχι μόνο αποτελεί τεράστια πηγή μικροβίων, αλλά παραμένει και άγνωστο από πού προήλθε και γιατί πετάχτηκε εκεί.

Πηγές του newsbreak.gr, εξηγούν πως πρόκειται για φέρετρο από το εξωτερικό, το οποίο απαγορεύεται να χρησιμοποιηθεί για ταφή στην χώρα μας, καθώς δεν περιέχει μόνο ξύλο, αλλά και μεταλικά στοιχεία. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να ήρθε από άλλη χώρα και στη συνέχεια ο νεκρός να μεταφέρθηκε σε διαφορετικό φέρετρο, με συνέπεια το πρώτο να εγκαταλειφθεί στο σημείο, καταπατώντας τους κανόνες υγιεινής.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει οργή στην περιοχή, αφού σε καθημερινή βάση πλήθος κατοίκων κι επισκεπτών περνάει από το σημείο είτε για να επισκεφθεί το Περιβαλλοντικό Πάρκο Σχιστού Περάματος, είτε για να πάει στην Ιερά Μονή Αγίων Πατέρων Σχιστού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This