Δεκάδες παιδιά με εμετούς και υψηλό πυρετό σε κατασκήνωση στο Γραμματικό – Τι φοβούνται οι γονείς

Ανοιχτό το ενδεχόμενο της δηλητηρίασης είτε από το φαγητό είτε από το νερό

Must Read

Μεγάλη αναστάτωση και ανησυχία σε κατασκήνωση του Γραμματικού, καθώς 100 περίπου παιδιά νόσησαν με ιογενή γαστρεντερίτιδα και έκαναν εμετούς ενώ παρουσίασαν υψηλό πυρετό. Αυτό ισχυρίζονται οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης.

Ωστόσο, γονείς εκφράζουν αμφιβολίες αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της δηλητηρίασης είτε από το φαγητό είτε από το νερό, κάτι που διαψεύδει η διεύθυνση της κατασκήνωσης.

Μητέρα ενός παιδιού, το οποίο νοσηλεύεται από την περασμένη Δευτέρα σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών με υψηλό πυρετό, «το βράδυ της Κυριακής, τα παιδιά έφαγαν χοιρινό καλαμάκι και λουκάνικο, και το πρωί της Δευτέρας ξύπνησαν με διάρροιες και στομαχικές διαταραχές».

Οι υπεύθυνοι στο ιατρείο της κατασκήνωσης την ενημέρωσαν ότι πολλά παιδιά αντιμετωπίζουν γαστρεντερίτιδα. «Αμφέβαλα, διότι μεσολάβησαν λίγες μόνον ώρες μετά το βραδινό γεύμα. Επιπλέον, αρκετά παιδιά παραπονέθηκαν για την γεύση του νερού. Μύριζε σαν βόθρος» ανέφερε η γυναίκα και πρόσθεσε:

«Αυτό μού είπε το δικό μου παιδί, το οποίο ακόμα και αυτήν την στιγμή που μιλάμε, δύο 24ωρα μετά το συμβάν, ψήνεται στο πυρετό».

Φωτό αρχείου

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This