Family Pride διοργανώνει η Ορθόδοξη Νεολαία κόντρα στο Euro Pride Θεσσαλονίκης

«Ο όρος “οικογένεια” είναι μοναδικός»

Must Read

Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία διοργανώνει το Family Pride αντιδρώντας στο Euro Pride στην Θεσσαλονίκη, την εκδήλωση του LGBTI κινήματος που θα κορυφωθεί με μεγάλη παρέλαση στις 29 Ιουνίου. Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουλίου στον Λευκό Πύργο ενώ αντίστοιχη συγκέντρωση θα διεξαχθεί και στην Αθήνα, στο Παλαιό Φάληρο, στο Μνημείο Υποβρυχίων.

«Βάλτε τέλος στην παράνοια τους, πες τα πράγματά με το όνομά τους» αναφέρουν οι διοργανωτές του Family Pride και προσθέτουν: «Ο όρος “οικογένεια” είναι μοναδικός».

Όπως γράφουν στον δικτυακό τους τόπο, η ιδεολογία της Ελληνικής Ορθόδοξης Νεολαίας – Ε.Ο.Ν. είναι «ο λαϊκός εθνικισμός, με σαφή Ορθόδοξη κι αντιοικουμενιστική βάση, Παραδοσιοκρατικό χαρακτήρα και ξεκάθαρο ελληνοκεντρικό προσανατολισμό, μακριά από ξενολατρικές και παγανιστικές αναφορές».

«Οι παραδοσιακές αξίες και ο θεσμός της οικογένειας δύνανται να αποτελέσουν ουσιαστικό αντίβαρο στο διαφαινόμενο αφανισμό του έθνους μας, διαφορετικά, μας περιμένει μία θέση δίπλα σε σπουδαίους λαούς που η ιστορία τους έληξε άδοξα, όπως οι Χετταίοι, οι Ίνκας, κ.λπ».

«Είμαστε αντίθετοι στο κύμα του ψευδοδικαιωματισμού, που διακινείται από τα σκοτεινά κέντρα της Νέας Εποχής με σκοπό να αλώσει τις κοινωνίες και τις ταυτότητες των λαών».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This