Ομολόγησε το έγκλημα στις Φυλακές Κορυδαλλού ο στυγνός κακοποιός – Τον έσφαξε για το κλιματιστικό

Ταυτοποιήθηκε από βίντεο που υπήρχαν στον χώρο

Must Read

Ο 42χρονος Χαλίλι Τζουλιάντ ή «Νίκο» είναι ο δράστης της δολοφονίας του 35χρονου Αλβανού βαρυποινίτη Άλφονς Ντότσι και του τραυματσμού του 45χρονου Κοσοβάρου στην Δ’ πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού. Ο στυγνός κακοποιός ομολόγησε τις πράξεις του και όπως είπε, έσφαξε τον συγκρατούμενό του με ένα κουζινομάχαιρο όταν τσακώθηκαν για την… θερμοκρασία του κλιματιστικού. 

Ο δράστης είναι ισοβίτης Αλβανός και είχε καταδικαστεί για την δολοφονία ενός 35χρονου ομοεθνή του και του 23 μηνών γιου του στην Καλαμάτα.

Για την σημερινή δολοφονία ταυτοποιήθηκε από βίντεο που υπήρχαν στον χώρο των φυλακών και κατά την εξέτασή του από τον Ανθρωποκτονιών ομολόγησε την πράξη του.



 

Ο νεκρός βαρυποινίτης είχε δολοφονήσει το 2017 έναν ψιλικατζή και μια ηλικιωμένη γυναίκα σε ληστεία, είχε δραπετεύσει από τις φυλακές Χανίων και είχε συλληφθεί στην Νέα Φιλαδέλφεια με επεισοδιακό τρόπο.

Ο τραυματίας Κοσοβάρος εξέτιε ποινή για ναρκωτικά. Ο Άλτιν Βόκρρι νοσηλεύεται στο «Θριάσιο».



Ο δράστης και το θύμα στις 9 Μαΐου 2018, μαζί με 2 ακόμη κρατουμένους είχαν αποδράσει κατά την μεταγωγή τους στην Κρήτη, λίγο πριν από το λιμάνι του Πειραιά.

Την ώρα που το βανάκι της Αστυνομίας μπήκε στο πλοίο έβγαλαν τις χειροπέδες τους και την ώρα που ο αστυνομικός άνοιξε την πόρτα για να πάνε σε ειδικό χώρο τον απώθησαν και εξαφανίστηκαν.

 



Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This