Κορυφώνεται η αγωνία για τον εξαφανισμένο τουρίστα στην Αμοργό – Αγνοείται 16 ημέρες

Must Read

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη του Αμερικανού τουρίστα Άλμπερτ Κάλιμπετ, που παραμένει εξαφανισμένος εδώ και δύο εβδομάδες. Οι Αρχές έχουν «σαρώσει» την Αμοργό, όπου παραθέριζε, όμως δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν στα ίχνη του, με τους δικούς του ανθρώπους να περιμένουν ένα θαύμα.

Ο 59χρονος συνταξιούχος αστυνομικός είχε πάει για πεζοπορία ωστόσο δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής εδώ και 16 ημέρες. Οι αστυνομικοί και οι ομάδες εθελοντών που συμμετέχουν στις έρευνες, έχουν αναζητήσει τον άνδρα όχι μόνο στο μονοπάτι όπου εθεάθη τελευταία φορά, αλλά και στην γύρω περιοχή, χωρίς όμως να βρεθεί κάποιο στοιχείο που να δώσει λύση στο μυστήριο της εξαφάνισης. Στο νησί παραμένει και η σύντροφός του, Ντέμπι Λέσαν, η οποία ήταν και η τελευταία που είχε επικοινωνήσει μαζί του, πριν χαθεί.




Οι έρευνες είναι καθημερινές, με drones, διασώστες αλλά και ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους σε όλες τις πιθανές τοποθεσίες που μπορεί να βρέθηκε κατά την πεζοπορία του, αφού, παρά το γεγονός ότι ο 59χρονος γνώριζε την περιοχή και σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, τα μονοπάτια της Αμοργού είναι δύσβατα και απαιτούν προσοχή.

Επέστρεψε στην Αμερική η ομάδα των φίλων του

Η σύντροφός του σε ανάρτηση που έκανε σε ομάδα του νησιού στα social media ανέφερε ότι η ειδική ομάδα που είχε φέρει από την Αμερική αποχώρησε την Τρίτη από την Ελλάδα.

Η ίδια επεσήμανε πως ήρθε σε επικοινωνία με δικηγόρο, προκειμένου να κινήσουν τις διαδικασίες και να εντοπιστεί το στίγμα από το τηλέφωνο που είχε μαζί του ο 59χρονος τουρίστας, όμως βρήκε…τοίχο, αφού δεν κατάφερε κάτι. «Μιλήσαμε με δικηγόρο, ωστόσο, ακόμα να πάρουμε τα δεδομένα από το κινητό», έγραψε, ενώ τόνισε ότι ούτε η αμερικανική Πρεσβεία μπορεί να βοηθήσει.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This