Απίστευτη αδιαφορία: Επί 10 λεπτά κειτόταν στο έδαφος αβοήθητη η 17χρονη που παρασύρθηκε στην λεωφόρο Αθηνών!

Ένας οδηγός μόνο φάνηκε να δείχνει μεγαλύτερη ευαισθησία

Must Read

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα σχετικά με την σοβαρή παράσυρση 17χρονης στην λεωφόρο Αθηνών, περίπου στις 5.30 χθες τα ξημερώματα.

Στο οπτικό υλικό που μετέδωσε το Mega, φαίνεται πως η ανήλικη κειτόταν στο έδαφος επί δέκα ολόκληρα λεπτά αβοήθητη, χωρίς κανένας να της δώσει σημασία!




Τα οχήματα περνούν από δίπλα της με απίστευτη αδιαφορία χωρίς να κοιτάξουν καν και χωρίς να μειώσουν την ταχύτητά τους.

Όπως φαίνεται μόνο ένας οδηγός σταματά, παρατηρεί την κοπέλα που είναι πεσμένη στο έδαφος, αλλά στη συνέχεια δεν φαίνεται να κάνει καμία κίνηση απλά κάνει όπισθεν και ελιγμό προκειμένου να την αποφύγει!

Λίγο αργότερα, ένας ακόμη οδηγός φαίνεται πως δείχνει μεγαλύτερη ευαισθησία καθώς σταματά το όχημά του και την κυκλοφορία μέχρι να έρθει ασθενοφόρο. Η 17χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της και μέσα στα αίματα.

Δείτε το βίντεο:




Το χρονικό

&Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε όταν ένα αυτοκίνητο ΙΧ παρέσυρε και εγκατέλειψε 17χρονη πεζή στη Λεωφόρο Αθηνών. Το τροχαίο σημειώθηκε στη Λεωφόρο Αθηνών, στις 5.20 τα ξημερώματα, στη συμβολή με Ηρακλείτου στο ύψος του Χαϊδαρίου.




 

Το αυτοκίνητο παρέσυρε την κοπέλα την ώρα που διέσχιζε τη Λεωφόρο Αθηνών και στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και την εγκατέλειψε. Η 17χρονη μεταφέρθηκε από περαστικούς τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This