Φωτιά στην Ύδρα: Μπαίνουν οι «Αδιάφθοροι» στην έρευνα μετά από έξι μέρες! Τι θα εξετάσουν

Κρίθηκαν προφυλακιστέοι ο πλοίαρχος και ο υποπλοίαρχος του σκάφους

Must Read

Στην υπόθεση της φωτιάς που ξέσπασε στο μοναδικό δάσος της Ύδρας το περασμένο Σάββατο εμπλέκονται πλέον από σήμερα και οι «Αδιάφθοροι» της Ελληνικής Αστυνομίας, σχεδόν μια εβδομάδα μετά το περιστατικό. 

Συγκεκριμένα, μετά από εντολή της Εισαγγελίας Πειραιά έχει αναλάβει έρευνα η υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων η οποία στοχεύει προς την πυροσβεστική και το λιμενικό.

Αυτό που καλούνται να διαπιστώσουν είναι αν έκαναν τις απαραίτητες και ενδεδειγμένες ενέργειες.




Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο protothema.gr, ο απώτερος σκοπός είναι να διαπιστωθεί αν έγιναν λάθη ή παραλείψεις. Για παράδειγμα, μεταξύ άλλων, θα εξεταστεί η διαχείριση υπηκόων του Καζακστάν οι οποίοι έφυγαν για την πατρίδα τους χωρίς να εξεταστούν από την Αστυνομία.

Τα ξημερώματα κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο πλοίαρχος και ο υποπλοίαρχος της θαλαμηγού. Τα υπόλοιπα έντεκα μέλη του πληρώματος που είχαν επίσης συλληφθεί αφέθηκαν ελεύθερα με εγγυοδοσία, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υπό τον όρο εμφάνισης κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.




Δείτε επίσης:

Φωτιά στην Ύδρα: Προσωρινά κρατούμενοι ο πλοίαρχος και ο υποπλοίαρχος της θαλαμηγού «Περσεφόνη»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This