Folli Follie: Στη φυλακή ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος – Στο σπίτι τους θα εκτίσουν την ποινή τους Δημήτρης και Καίτη Κουτσολιούτσου

Must Read

Μετά τη χθεσινή (26/06) απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, που δικάζει την απόφαση από τον περασμένο Ιούνιο, για την ενοχή για σειρά κακουργημάτων των μελών της οικογένειας Κουτσολιούτσου και δύο συνεργατών τους.




 

Σήμερα (27/06) ανακοίνωσε τις ποινές φυλάκισης για τους πέντε καταδικασθέντες της υπόθεσης Folli Follie, με την απόφαση να είναι ομόφωνη. Το δικαστήριο επέβαλε στον Δημήτρη Κουτσολιούτσο, άλλοτε ισχυρό άνδρα της Folli Follie, ποινή φυλάκισης 17 ετών, στον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο κάθειρξη 11 ετών και στην Αικατερίνη Κουτσολιούτσου κάθειρξη 10 ετών.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους καταδικασθέντες του πολύκροτου σκανδάλου, συνεργάτες της οικογένειας Κουτσολιούτσου, το δικαστήριο επέβαλε τις εξής ποινές: Στην Ε.Ν. 10 έτη κάθειρξης και στον καταζητούμενο Ιωάννη Μπεγέτη 15 έτη κάθειρξης.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας δεν χορήγησε αναστολή στην εκτέλεση των ποινών που επέβαλε σε Δημήτρη Κουτσολιούτσο, Τζώρτζη Κουτσουλιούτσου, Αικατερίνη Κουτσολιούτσου και Ιωάννη Μπεγιέτη. Έτσι, και οι 3 οδηγούνται στη φυλακή.

Το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε γνωστό πως ο Δημήτρης και η Καίτη Κουτσολιούτσου θα εκτίσουν την ποινή τους σχετικά με το σκάνδαλο από το σπίτι και όχι στη φυλακή.

Το δικαστήριο δεν χορήγησε ανασταλτικό στης έφεση τους, αλλά έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης του ιδρυτή της Folli Follie και της συζύγου του να εκτίσουν την ποινή τους κατ’ οίκον, λόγω ηλικίας.

Διαβάστε ακόμα: Σκάνδαλο Folli Follie: «Έπαθα σοκ, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι γίνονταν τέτοιες παρατυπίες» κατέθεσε ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This