Χαροπαλεύει η 17χρονη που παρασύρθηκε στην Λεωφόρο Αθηνών – Αναζητείται ο οδηγός που την εγκατέλειψε

Must Read

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αττικόν» η 17χρονη η οποία παρασύρθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης από έναν ασυνείδητο οδηγό στην Λεωφόρο Αθηνών.

Η κοπέλα η οποία βρισκόταν στο δρόμο για δέκα ολόκληρα λεπτά χωρίς να την έχει παρατηρήσει και βοηθήσει κανείς ενώ αυτοκίνητα περνούσαν συνεχώς δίπλα της είναι πολυτραυματίας καθώς έχει χτυπήσει σε κεφάλι, θώρακα και πλευρά.




Την ίδια στιγμή, ο οδηγός του ΙΧ που την παρέσυρε και την εγκατέλειψε αναζητείται καθώς παραμένει άφαντος για τρίτη συνεχόμενη μέρα. Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να τον εντοπίσουν.

Επίσης αναζητούν και τον οδηγό μιας μαύρης Μercedes ο οποίος φαίνεται να χτυπά την 17χρονη ενώ βρισκόταν ήδη στην άσφαλτο!




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This