Καβάλα: Καταδικάστηκε 32χρονος που απειλούσε ότι θα σφάξει την γυναίκα του!

Must Read

Εφιάλτης δίχως τέλος ήταν η ζωή μιας γυναίκας στην Καβάλα μετά τον γάμο της με έναν άντρα, σήμερα 32 ετών.

Η γυναίκα έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας για χρόνια ολόκληρα και οι στιγμές χαράς εξανεμίστηκαν μέσα σε μια στιγμή. Πλέον, έχει χωρίσει με τον άντρα της.

Ο 32χρονος είχε απειλήσει την σύζυγό του, το Νοέμβριο του 2022, με σουγιά λέγοντας της ότι θα την σφάξει! Το περιστατικό έγινε μάλιστα στην δουλειά της γυναίκας. Στο χέρι του ο άντρας κρατούσε μπρελόκ που είχε σουγιά με το οποίο της είπε πως θα την σκοτώσει!

Χθες ο άντρας δικάστηκε και αναμένεται να μείνει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής για τρεις μήνες. Σύμφωνα με το νέο ποινικό κώδικα, θα εκτίσει μέρος της ποινής του καθώς υπήρξε αναστολή για το υπόλοιπο. Συνολικά είχε καταδικαστεί σε 13 μήνες και 300 ευρώ πρόστιμο για οπλοφορία.

Όπως μεταδίδει το proininews.gr, η γυναίκα κατέθεσε στο δικαστήριο κλαίγοντας. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο 32χρονος την παρακολουθούσε περνώντας με το αυτοκίνητό του ακόμη και έξω από την κατοικία φίλης της.

Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι έκανε λάθη. Ωστόσο, αρνήθηκε ότι την απείλησε. Όπως ανέφερε, τα επεισόδια μεταξύ τους συνέβαιναν καθώς η γυναίκα τον εμπόδιζε να έχει επικοινωνία με το παιδί του. Το θύμα έχει προσφύγει πολλές φορές στη δικαιοσύνη για ενδοοικογενειακή βία και έχει ζητήσει προστασία από την Αστυνομία.

Πηγές αναφέρουν πως ο 32χρονος φέρεται να ζήτησε να προσληφθεί στην ίδια επιχείρηση που εργάζεται και εκείνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This