Αδιανόητο! Σε οικόπεδο ιδιώτη βρισκόταν κοντέινερ του εμπορικού τρένου εδώ και 1,5 χρόνο!

Must Read

Αλγεινές εντυπώσεις και πολλά ερωτήματα δημιουργεί η αποκάλυψη ότι ενάμιση χρόνο μετά τη φονική σύγκρουση στα Τέμπη με 57 νεκρούς, στοιχεία της τραγωδίας βρίσκονται… διασκορπισμένα σε ιδιωτικά οικόπεδα!

Όπως αποκαλύφθηκε ένα από τα κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας, στην οποία σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες εντοπίστηκαν παράνομα εύφλεκτα υλικά, βρισκόταν 16 ολόκληρους μήνες σε οικόπεδο ιδιώτη, χωρίς να έχει εξεταστεί! Μάλιστα, το συγκεκριμένο κοντέινερ αναζητούσε και ο ίδιος ο εφέτης ανακριτής που έχει αναλάβει την υπόθεση, ο κ. Σωτήρης Μπακαΐµης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Documento, πρόκειται για ένα από τα εμπορευματοκιβώτια της εμπορικής αμαξοστοιχίας και συγκεκριμένα του 4ου σε σειρά κοντέινερ με αριθμό OOLU 6870319, το οποίo περιείχε ζωοτροφές. Το συγκεκριμένο κοντέινερ δεν έχει εξεταστεί από τις αρχές όλους αυτούς τους μήνες και βρισκόταν σε οικόπεδο ιδιώτη στο Παλαιοχώρι Θεσσαλονίκης. Μετά από εντολή του κ. Μπακαΐµη, το κοντέινερ θα μεταφερθεί στην περιοχή Κουλούρι εκεί όπου βρίσκονται και τα υπόλοιπα στοιχεία από την τραγωδία.

Όπως αναφέρει ο εφέτης ανακριτής: «Επειδή το εν λόγω εμπορευματοκιβώτιο (container) αποτελεί ουσιώδες πειστήριο, ως εντασσόμενο στο αποδεικτικό υλικό της ανακριτικής δικογραφίας που χειριζόμαστε, είναι αναγκαίο να μεταφερθεί με ασφαλή αστυνομική συνοδεία, από τις εγκαταστάσεις της εν λόγω εταιρείας, όπου είναι αποθηκευμένο, στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, στη θέση «ΚΟΥΛΟΥΡΙ» Λάρισας, όπου έχουν συγκεντρωθεί και φυλάσσονται τα υπόλοιπα συντρίμμια – υπολείμματα των αμαξοστοιχιών, που ενεπλάκησαν στο διερευνώμενο σιδηροδρομικό δυστύχημα, καθώς και τα αδρανή υλικά από το σημείο της σύγκρουσης».

Ποιος έδωσε άραγε εντολή να μεταφερθεί εκεί το κοντέινερ που αποτελεί στοιχείο για το έγκλημα στα Τέμπη, πότε μεταφέρθηκε και ποιος μπορεί να έχει επέμβει στο φορτίο του; Αυτά είναι κρίσιμα ερωτήματα τα οποία όχι απλά πρέπει να απαντηθούν, αλλά ήδη συνιστούν επιβεβαίωση ότι οι χειρισμοί στην υπόθεση του εγκλήματος που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, οι περισσότεροι εκ των οποίων νέοι και φοιτητές «μαρτυρούν» απόπειρες συγκάλυψης. 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μετά από όλα αυτά που έκαναν για να κρύψουν τις ευθύνες τους οι υπεύθυνοι, νομίζω ότι το ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ για την Ελλάδα είναι το επόμενο μετά την τραγωδία της Κύπρου. Θαυμάζω την υπομονή, επιμονή δύναμη και αποφασιστικότητα των συγγενών, ελπίζω και εύχομαι να πληρώσουν κάποτε όλοι οι υπεύθυνοι.

  2. Ειδικά αυτό το δυστύχημα θα μείνει αιώνιο στην ιστορία του τόπου και θα δείχνει το τεράστιο μέγεθος διαφθοράς, απάτης και αδιαφορίας προς τους πολίτες.
    .

  3. Ποινική ευθύνη έχει και ο ιδιοκτήτης του χώρου που δέχθηκε και κράτησε το στοιχείο αυτό του εγκλήματος από την πρώτη στιγμή και για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα για απόκρυψη αποδεικτικών στοιχείων ειδεχθούς εγκλήματος. Χρυσοπληρώθηκε ή ανήκει στους βολεμένους ημετέρους;;; Πρέπει να ερευνηθεί και να δημοσιοποιηθεί η ταυτότητά του και η σχέση του με την σάπια εξουσία.

  4. αυτο δεν ειναι “αδιανόητο” ..

    ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΟΥΝ, ΣΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ, ΣΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ,
    ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.!!

    ΟΠΟΥ ΚΙΑΝ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ, ΜΕ ΤΗ ΡΟΜΠΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ.!!!

    • Σε 1000μπούρδελη Αποικία, που ζούνε εκατομμύρια δίποδα Ζόμπι,δεν υπάρχει Ελπίδα!! Δυστυχώς έπονται τρισχειρότερα!!
      Ξαφνικές εκλογές να γίνουν και τώρα πάλι θα τους ξαναψηφίζουν!! Η πρέζα είναι πάμφθηνη, και προσφέρεται και με ακόντιο!!

      • μονο η πρεζα? λαος που ζει με zanax καταντησαμε αγαπητε.
        10 μυρια χαπια πολουνται καθε μηνα, ειπανε….

        Η ΜΟΥΡΟΧΑΥΛΙΑΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.! !

  5. Θα λάμψει η αλήθεια,αργά ή γρήγορα και οι δολοφόνοι ,φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί θα πάρουν αυτό που τους αρμόζει…
    Κάποια στιγμή η Δικαιοσύνη θα καθαρισθεί ,θα ξεβρωμίσει και θα απαγκιστρωθεί από το πολιτικό κατεστημένο και το βαθύ παρακράτος…Υπομονή ο αγώνας για την αλήθεια συνεχίζεται..
    Στάικος Π.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This