Κερατσίνι: Έδερνε συχνά την 40χρονη ο φίλος της – Ήταν και οι δύο ναρκομανείς – Ο χθεσινός καβγάς με Ρομά

Τι αναφέρουν οι γείτονες

Must Read

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη εδώ και λίγες ώρες με τον θάνατο μιας 40χρονης στο Κερατσίνι. Η γυναίκα είχε πάνω της σημάδια από χτυπήματα ενώ στο πλευρό της ήταν ο φίλος της, όταν κλήθηκε η Αστυνομία.




Σύμφωνα με τους γείτονες, μέσα από το σπίτι ακούγονταν συχνά φωνές και καβγάδες ενώ λένε πως η γυναίκα είχε πέσει αρκετές φορές θύμα του φίλου της ο οποίος την χτυπούσε κατ’ εξακολούθηση! Ο άντρας, μάλιστα, ήταν και παραβατικός καθώς έπαιρνε ναρκωτικά, όπως και η ίδια. Ο ίδιος ήταν παρών στο σπίτι όταν έφτασαν οι αστυνομικοί ενώ δίπλα του ήταν και οι γονείς του, οι οποίοι καταθέτουν στην ασφάλεια.

Τα πρώτα στοιχεία από την εξέταση του ιατροδικαστή δεν έδειξαν κάτι. Στην σορό του θύματος εντοπίστηκαν σημάδια από καβγά.




«Ήταν τοξικομανείς, γίνονταν φασαρίες, τσακώνονταν και έπεφτε ξύλο. Γίνονταν συνέχεια σκηνικά, φασαρίες, Τη χτυπούσε, ήταν μελανιασμένη μονίμως , αλλά τον κάλυπτε», λέει στο newsit.gr κάτοικος της περιοχής.

«Ερχόταν κι άκουγα να λέει ”την έσπασα στο ξύλο, θα έρθει η αστυνομία”», είπε άλλος περίοικος. Σύμφωνα με την ίδια, οι γονείς της γυναίκας έμεναν κοντά στο ζευγάρι και ο σύντροφός του θύματος όταν την χτυπούσε πήγαινε και κρυβόταν εκεί..

Άλλες πηγές αναφέρουν πως το ζευγάρι είχε τσακωθεί χθες το βράδυ με Ρομά για αδιευκρίνιστη αιτία. Σήμερα το πρωί η γυναίκα σηκώθηκε και έκανε εμετό και στη συνέχεια κλήθηκε ασθενοφόρο.




Δείτε μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής:

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι:

(πηγή κεντρικής φωτογραφίας: newsit.gr)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This