Έκλαιγαν και οι γιατροί για την 13χρονη στη Χαλκιδική- «Έπεσε ο κεραυνός και το κορίτσι μου δεν σηκώθηκε ξανά» λέει σοκαρισμένος ο πατέρας 

«H γυναίκα μου και η κόρη μου έπεσαν στο έδαφος, στην άμμο» περιγράφει ο πατέρας

Must Read

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε παραλία της Χαλκιδικής, με ένα κοριτσάκι να χάνει τη ζωή του ακαριαία τη στιγμή που έπεσε κεραυνός.

Η 13χρονη βρισκόταν μαζί με τους γονείς της στην παραλία του Ποσειδίου, όταν ξαφνικά ξέσπασε κακοκαιρία και άρχισε να βρέχει. Η οικογένεια που μέχρι εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο νερό, βγήκε από τη θάλασσα, ωστόσο μόλις λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, μητέρα και κόρη χτυπήθηκαν από κεραυνό που έπεσε στην περιοχή.




«Βρισκόμασταν οικογενειακά στην παραλία. Βγήκαμε από τη θάλασσα και είχε ψιλόβροχο εκείνη τη στιγμή. Έπεσε και ένας κεραυνός μπροστά μας» ανέφερε ο πατέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Όπως περιέγραψε, μόλις είχαν βγει από τη θάλασσα, όταν έπεσε ο κεραυνός και η μητέρα μαζί με την 13χρονη σωριάστηκαν στο έδαφος, ωστόσο το κοριτσάκι τους δεν κατάφερε να σηκωθεί ξανά, αφού σκοτώθηκε ακαριαία.




«Η γυναίκα μου ήταν προπορευόμενη, η κόρη μου ήταν 1,5 μέτρο πίσω της. Έπεσαν και οι δύο στο έδαφος, στην άμμο. Είχαμε προλάβει ήδη να βγούμε στην ακρογιαλιά. Είχαμε βγει από τη θάλασσα. Έπεσε ο κεραυνός και το κορίτσι μου δεν ξανασηκώθηκε» ανέφερε ο πατέρας.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες που προσπάθησαν να επαναφέρουν το κοριτσάκι, όμως ήταν ήδη αργά. Η μητέρα της μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας και η κατάσταση της υγείας της είναι καλή, ωστόσο η ίδια παραμένει σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που τους βρήκε: «Δεν είχε περάσει πολλή ώρα που είχε ξεκινήσει η καταιγίδα. Βγήκαμε από τη θάλασσα για να πάμε κάπου να προστατευτούμε. Είχαν περάσει 5-10 λεπτά που είχαμε βγει έξω και τότε χτύπησε ο κεραυνός. Στην ακρογιαλιά έπεσε. Ο κεραυνός που έσκασε την βρήκε πίσω τη γυναίκα μου και έπεσε κάτω και αυτή, όμως είναι καλά. Ήρθαν διασώστες να βοηθήσουν, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφεραν» είπε ο πατέρας της 13χρονης.




«Μέχρι και οι γιατροί έκλαιγαν»

«Είμαι πολύ πικραμένη, είμαι σοκαρισμένη, δεν έχω λόγια. Λυπάμαι πολύ για αυτό που έγινε. Πήγα στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρειάς και το είδα, και δεν ξέρω τι να πω. Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Μέχρι και οι γιατροί έκλαιγαν με αυτό που έγινε» δήλωσε η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά.




 

Δείτε επίσης:

Ανείπωτη τραγωδία: Κεραυνός σκότωσε 13χρονο κορίτσι στην Χαλκιδική

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Σε μία χώρα που οι κεραυνοί είναι συχνότατοι, έπρεπε να ενημερώνουν τον κόσμο ότι όταν βλέπει βαριά συννεφιά, πρέπει να βγαίνει γρήγορα από την θάλασσα και να φεύγει και από την παραλία. Ο κεραυνός κτυπά κυρίως στην θάλασσα και στον γιαλό. Οι ομπρέλλλες θαλλάσης είναι και αυτές ελκτικές σε κεραυνούς.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This